Ochi mei sunt o combinatie ciudata intre verde si albastru` [ au momente in care`s verzi si mom in care`s albastrii ], imi plac ochii aia de`un albastru puternic!
Ai mei sunt caprui dar uneori se fac roshi frate . si nu mintadik nu te gandi la roshu roshu ci unul spre maro. vosiniu poate. imi plac ochii verzi
Ochi mei sunt verzi...:-D mi-as fi dorit f mult sa-i am albastru inchis pentru ca albastrul este culoarea mea preferata...
Caprui si imi plac asa cum sunt, nu m-ar prinde nici o alta culoare la fel de bine
Ochii mei sunt verzi in majoritatea timpului... ii am si albastrii verzui, negrii cateodata verzi-caprui dar prefer verde spre albastru
Ochii mei sunt aproape negri, imi plac ochii verzi caci sunt mai speciali, dar cei negri sunt mult mai patruzatori
Eu am ochi caprui Si prefer brunetele cu ochi verzi! Dar pot si si altele simpatice!
Am ochii caprui deschis si stralucesc f mult si cand sunt la lumina zici ca ii am mult mai deschisi. Inainte nu imi placeau si ii vroiam albastrii. dar acum' ii ador:X
Verzi si albastrii. e dupa anotimp: vara sunt albastri si iarna se fac verzi. As vrea sa am doar o culoare o ochilor(indiferent daca e verde sau albastru) si mi-ar placea baietii bruneti/sateni cu ochii negri sau albastri(daca sunt negri, sa fie foarte foarte aprins acel negru, daca`s albastri, foarte deschis).