anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce culori scot ochii verzi in evidentza?

19 răspunsuri:
| Pitic a răspuns:

Hei eu sunt fataaa, si am 18 ani
amicul meu mi, a cerut un sfat, eu i l.am dat dar am vrut sa il ajut asa ca am postat aici intrebarea ca sa ii pot da mai multe raspunsuri.
el asa mi, a spus cum v.am scris mai sus, si da el mi, a spus ca nu ii mai trimite pupici si imbratisari cand ii raspunde la mesaje, care e prb?

| Pitic a răspuns:

Nu incerca sa pari desteapta. Nu te prinde!
M-ai auzit tu vorbind? De unde stii ca sunt analfabeta? Sau vorbeai de tine? Hai ca te scuz.

| SeNnd a răspuns:

Nu sunt fata dar iti pot zice ca a deranjat-o fatu ca nu e ea prima fata cum s-ar zice. spune-i ca de rusine ia-i zis ca da si incerca sa o faci sa te inteleaga

| SeNnd a răspuns:

Cat de prost esti tu asta vrea sa auda

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing
Spune-i prietenului tău să discute cu prietena sa.Să-i explice că a fost în trecut, nu are nicio legătura cu ea, să-i spună că o iubeşte şi eventual(dacă este adevărat) că regretă faptul că s-a grăbit în trecut şi să considere că este prima fată pentru el.
Offf, fetele astea.Complicate,a? whistling

Răspuns utilizator avertizat
| hässlich a răspuns:

Zic ca e penibil din partea ta sa scrii ca e problema unui prieten(care esti tot tu) si nu ma intere daca ai 21 de ani si esti virgin, nu spune tu noua ca erai "cu gandul in alta parte" si puuteai macar sa scrii prietena lui este suparata blabla se poarta ciudat.Ai formulat de fapt problema ta! Doar ca sus ai scris o tampenie la inceput.Si altfel de unde sti tu ca nu mai trimite emoticoane.Numa daca prietenul tau nu e unul care povestete tot ca fetele intre ele; O

| Pitic a răspuns (pentru hässlich):

Eu sunt fata, si am 18 ani.
Amicul meu mi- a cerut un sfat, eu i l-am dat dar am vrut sa il ajut asa ca am postat aici intrebarea ca sa ii pot da mai multe raspunsuri.
El asa mi-a spus cum v-am scris mai sus.
Si da, el mi- a spus ca nu ii mai trimite pupici si imbratisari cand ii raspunde la mesaje, care e problema?

| hässlich a răspuns (pentru Pitic):

Problema e ca nu prea cred, dar oricum e "problema mea".

Si mai e si faptul ca esti analfabetawinking

Ai si adormit emonico?
Oricum dormeai de mult pe tine

Te vad cum scrii laughing Dormeai de mult pe tine, prietena "mea" se poarta ciudata, m, a intrebat ce pozitii imi plac, mi.a mai pus o intrebare si mai multe printre ele oh go on

Uita-te mai bine!
Este o singura greseala. ''ciudata''.
Nu te mai strofoca atat, am scris bine!
Auzi, am o intrebare mai personala daca se poate'' ti, o pun ''aici saau in privat laughing)

Ups esti emonela schizofrenica?
De astfel de persone imi este frica, poate musca laughing)

Acum imi dau seama ca esti fata straight face Un baiat nu ar injura asa penibil, cu..ironii din astea specifice doar pitipoancelor happy

Nu se poate asa ceva!
Pitipoanca?
Tragi concluzii pripite.
Eu macar am confiramrea ca este emo si schizofrenica, dar totusi e bine ca accepti ca ai probleme si mergi la un psiholog,
Bafta.

Nu merg la psiholog laughing Si nu doar oamenii cu probleme merg la un psiholog, inculto!

Asa ziceam si eu, numai oamenii sanatosi merg la psihologhappy
Vorbeste frumos, mutant'o!

Pitica inculta tacati botu ala cu spume odata!