Culorile pastelate, violet, alb, crem.
"Noua culoare neutra. Este cam multa stralucire in culorile orizontului verii care se apropie comparativ cu cele trecute. Culorile pastelate revin in trend pentru moda 2010, iar cel mai folosit este liliacul. Asorteaza-l cu bleumarin, maro si culoarea maslinei si foloseste accesorii potrivite. Foloseste culorile alb si crem de indata ce vremea se incalzeste. Nu conteaza ce faci, poarta o nuanta neutra!"
http://www.ceimbracazi.ro/culorile-sezonlului-toamna-iarna-2009-2010/
Www.ftv.com! Aici vei vedea si ce se poarta in 2010! Dar cel mai sigur, poarta ceea ce te avantajaza! Degeaba se poarta roz bon-bon in picatele daca pe tine nu te avantajaza! Poti adapta stilului tau vestimentar o pata de culoare din tendintele actuale!
Draga mea sau dragul meu,
E o intrebare accentuat de stupida. Se poarta alea de iti plac tie.
Am dreptate?
Alea de iti plac tie si iti vin bine. Imbraca-te cu ce iti vine bine.
Pai o sa fie la moda culoarea vantului turbat si maroz! Am vorbit eu cu cineva din capitala modei!
Mie imi place sa port mov, dar nu prea ma avantajeaza aceasta culoare.Majoritate hainelor mele sunt mov, gri, alb, negru si cateva roz.Multa lume se inbraca cu verde, negru, turcoaz dar si mov. Anul trecut a fost la moda movul si verdele, dar movul a fost, este si cred ca va ramane una dintre culorile care se poarta.
Anul acesta se poarta roz, mov, alb... darla fel ca toti ceilalti porti ce iti vine bine si ce iti place.
D33a98 întreabă: