| smuciiucii a întrebat:

Ce culori se poarta in anul 2010?

16 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Culorile pastelate, violet, alb, crem.
"Noua culoare neutra. Este cam multa stralucire in culorile orizontului verii care se apropie comparativ cu cele trecute. Culorile pastelate revin in trend pentru moda 2010, iar cel mai folosit este liliacul. Asorteaza-l cu bleumarin, maro si culoarea maslinei si foloseste accesorii potrivite. Foloseste culorile alb si crem de indata ce vremea se incalzeste. Nu conteaza ce faci, poarta o nuanta neutra!"
http://www.ceimbracazi.ro/culorile-sezonlului-toamna-iarna-2009-2010/

| Maria_3931 a răspuns:

Www.ftv.com! Aici vei vedea si ce se poarta in 2010! Dar cel mai sigur, poarta ceea ce te avantajaza! Degeaba se poarta roz bon-bon in picatele daca pe tine nu te avantajaza! Poti adapta stilului tau vestimentar o pata de culoare din tendintele actuale!

| Chuck a răspuns:

Draga mea sau dragul meu,
E o intrebare accentuat de stupida. Se poarta alea de iti plac tie.
Am dreptate?

Alea de iti plac tie si iti vin bine. Imbraca-te cu ce iti vine bine. rolling eyes

| anamariah a răspuns:

Turcoazul e in topuri:X si albastru marinhappy

| skydriver a răspuns:

Pai o sa fie la moda culoarea vantului turbat si maroz! Am vorbit eu cu cineva din capitala modei!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mov turcaziu alb sh aramiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu crec ca in anul 2010 se poarta culoarea rosie e forte frumoasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mov si Turcoaz se poarta anul acesta.NumaI trebuie sa iti si placa...sau sa ytzi stea bine in ceea ce zic unii ca este,, la moda'' ...nu tot timpul ceea ce este in top trebuie sa fie si pentru tine.deci sfatul meu este sa porzty ke iti place si in ke te simtzy uh mai byne.>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

albastru

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Turcoazul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa fi in pas cu moda deoarece moda ori cum se schimba poarta ceva lejer dar si stilat ceva casula dar daca vrei ceva la moda purtati turcoaz alb sau liliachiu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa fi in pas cu moda deoarece moda ori cum se schimba poarta ceva lejer dar si stilat ceva casula dar daca vrei ceva la moda purtati turcoaz alb sau liliachiu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se poarta roz :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Culoarea anului este rosubig grin

in special la rochii...la fel si Turcoaz
Albastru
Violet
Alb
Cream

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place sa port mov, dar nu prea ma avantajeaza aceasta culoare.Majoritate hainelor mele sunt mov, gri, alb, negru si cateva roz.Multa lume se inbraca cu verde, negru, turcoaz dar si mov. Anul trecut a fost la moda movul si verdele, dar movul a fost, este si cred ca va ramane una dintre culorile care se poarta.

| blablablablabla a răspuns:

Anul acesta se poarta roz, mov, alb... darla fel ca toti ceilalti porti ce iti vine bine si ce iti place.

Întrebări similare