Nu te supara, dar tu vrei sa invatam noi pentru tine? Eu am invatat odata si nu am uitat pana acum. Daca tu iti faci temele asa, nu vei sti niciodata gramatica. Gramatica e ca matematica:daca in matematica 5x2=10 si numai zece, asa si in gramatica, un imperfect e un imperfect. Cand vei fi parinte, ce le vei raspunde copiilor tai? Stai ca am uitat, sau stai ca n-am invatat ca n-am vrut? Rezerva-ti mai mult timp pentru invatat, si mai putin pentru computer. Daca nu intelegi, te putem ajuta, dar nu putem invata in locul tau.
Nu mai pune intrebari pe site(te vor suspenda-mie asa mi s-a intamplat) intra pe google si cauta ca sunt destule articole gen gramatica de unde poti sa le faci singurik(satisfactie 100%) si eu am multe teme dar am inteles ca e important sa-mi fac singura temele! mai tarziu te vei bucura ca ai identificat singurica predicatele bafta!
Sa poti spune daca e predicat nominal sau verbal iti trebuie textul, pentru ca predicatul nominal iti arata ce actiune face subiectul.
Nu se fac theme pe TPU, fetita! nu stii asa kwa?
pai, din cate mai stiu eu, (ca nu am mai facut asa kwa de 2 ani) la analiza predicatelor, se zice: felul, timpul, persoana, nr.