Culorile mediului inconjurator (verde, maron, galben, caramiziu), in general culori tari
dar, daca nu-ti sta bine cu acestea nu este musai sa le porti - iar, pe caldura care o sa fie eu cred ca albul este culoarea perfecta
Roz, rosu, verde, albastru electric...desi mai bine t imbraci q c iti sta bine.nu poti sa-ti iei o bluza doar k este culoarea care se poarta...sincer acum, mai bine porti ce te avantajeaza. m refer la colorit. pup
Cele care iti plac tie!
Fa-ti stilul tau astfel incat sa te simti bine and u hit the jackpot!
Cred ca toate in prim plan galbenul, lila, mov, verde, rosu...toate, cu care te prinde mai bine pe tine.
Albastru electrik, violet radioactiv, roz bombon, galben margareta, verde florescent.(cv d genu).*_* CiUSs.:*:*
Se poarta culori in amestec - cu imprimeuri delicate, florale sau geometrice - stil flower-power (anii 1970). Tot la fel de moderna este si combinatia de alb cu negru - cu imprimeuri sau pur si simplu in combinatie (sa zicem ca asta este concesia facuta celor mai conservatori).
Culorii vii, pastelate si care te trimit cu gandul la o vara placuta, calduroasa... sau alb-negru...
Fiecaruia cum ii place, cum ii sta bine