anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce cuvinte ati pronuntat gresit cand erati mici? laughing
Eu de exemplu aveam mici probleme cu,, R " si,, L ". rolling on the floor Ziceam,, apa minelala" in loc de,, minerala" laughing)
Voi? happy

11 răspunsuri:
| justanotheruser99 a răspuns:

Pana nu mi-am scos dintii de lapte nu puteam pronunta "R"-ul clar. (De hiperactiva ce eram alergam peste tot si din intamplare m-am impiedicat de un prag si pe langa faptul ca am facut cunostinta cu parchetul mi-am cam spart barbia si incisivii. laughing ) Dar hey, erau doar dintii de lapte, problema rezolvata.
Pe langa asta, nu cred ca am avut alte probleme de pronuntie.

| Mieeez666 a răspuns (pentru justanotheruser99):

Si uite asa, doamnelor si domnilor, se scot dintii fara sa dai vreun ban.

| justanotheruser99 a răspuns (pentru Mieeez666):

Vrei sa incerci? *eu de fapt stiu ca vrei, doar recunoaste* acceptarea e primul pas. Al doilea e contactul cu asfaltul.

Nu mersi

| justanotheruser99 a răspuns (pentru Mieeez666):

*oferta valabila in limita stocului disponibil. Comanda acum si primesti gratuit o crema Corega.*
Fie! tu pierzi. (La propriu, niste dinti)

Nu pierd nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru nu stiu ce motiv ii spuneam pe nume mamei mele. In loc sa ii spun Camelia ii spuneam pamela. Totusi, pe la 6 ani am incetat.

| Nemessys a răspuns (pentru anonim_4396):

Morrr rolling on the floor) asa si eu. laughing
Inca imi mai amintesc ziua cand i-am cerut sa-mi faca de mancare si mi-a zis : pana nu imi zici,, mama" nu iti fac nimic. Si apoi am spus : mama, imi faci de mancare? Si de atunci pana in prezent nu i-am mai spus pe nume laughing

| Albinuța767 a răspuns:

Eu cumva spuneam,, r" cu accent.,, Rramurrica",, R" îl spuneam mai ciudat atât.

| Nemessys a răspuns (pentru Albinuța767):

Asta imi amintes de proma mea de romana din generala. Si ea pune un accent ciudat pe,, r". Gen :,, prrreedicatul " Intr-un fel il zicea ca si cum era jumatate frantuzoaica si il lungea putin. laughing

| NadarraXD a răspuns:

Din nu stiu ce motiv, fratele meu ii zicea suzetei "mambonzac". rolling on the floor)

Întrebări similare