Păi, "pateu","cafea","leagăn" şi probabil multe altele de care nici părinţii mei nu îşi mai amintesc.
"Pantaloni"=papaututa, "struguri"=zughii, "carpa"=carca, "tocana"=cocoana, "furculita"=fituita si nu-mi mai aduc aminte acum .
La leocoplast spuneam,, eleocoplast'', iar parintii mei nu m-au corectat decat dupa mult timp ))
Probabil li se parea dragut sa-si auda copilul spunand eleocoplast.
Probabil se distrau de minune pe seama mea
Era un fel de mini-spectacol. Glumesc
Aveam probleme cand incercam sa pronunt algocalmin, asta o stiu sigur.Numele de medicamente in general.
Pai uite ca sunt oameni care-si mai aduc aminte.
Eu cu siguranta nu sunt unul dintre ei
Mi-am dat seama de asta.
Zambaretule
Mai zambesc si eu azi si mine cat mai stau pe acasa ca pe urma...
Chiar asa, incepe greul. Apropo :succes si sa iei ce note vrei tu
Multumesc, multa bafta si tie.
P.S. Ce clasa esti? Cred ca te-am mai intrebat dar am uitat.
:d
Pai la fel ca tine, trec in clasa a 10-a.
Multumesc si eu!
Uite ca tu ai retinut ce clasa sunt dar eu nu. M-am facut de rusine
Dar stiu ca esti la siinte ale naturii....cred
Adevarul e ca te-ai facut oleaca de rusine Glumesc
Da, asa e.Si din cate imi aduc aminte tu esti la stiinte sociale
Asa e
De unde ziceai ca esti ca asta chiar nu imi mai amintesc
Suceava,adica dintr-un sat de pe acolo
Tu ceva cu P, Ploiesti parca?
Prahova dar nu Ploiesti, stau tot la sat
Ieee,suntem ţărani
Iuuuupiiiii
Cel mai fain
Mda
P.S. Esti dovada vie ca nu toti taranii sunt prosti si ca cei care folosesc cuvantul taran pe post de jignire ar trebui sa gandeasca mai mult inainte de a arunca aiurea cu vorbe.
Cata dreptate ai! O tona juma`. Acelasi lucru l-as putea spune si despre tine.In ceea ce priveste cuvantul "taran", pe care destui il folosesc pe post de "prost", el nu desemneaza intotdeauna o persoana mai inapoiata sau inferioara.In fine, ce conteaza daca taranii se simt bine-n pielea lor?
Toti orasenii cu arfe-n ei se iau de tarani pentru ca se cred superiori desi ar avea multe de invatat de la noi. Mai grav e ca si taranii au inceput sa iti zica unul altuia taran cu sensul de prost.
"Ba, uite ce taran e taranul ala! Aporpe ca e mai taran ca mine.Nu se poate, nu accept asa umilinta! "
Cel mai frecvent la copiii mici. Si apa *** in loc de apa pura
Ştiu că ziceam la ciorăpei ăpai, la ţipă ziceam cipă.
Ce tare!
Asa si eu
Cred ca mai multe cand eram mai mica dar pana la vreo 5-6 ani nu il puteam pronunta pe "C" spuneam "totos in loc de cocos iar surorii mele mai mari ii ziceam "Tami" in loc de"Cami"
Pai incurcam cuvintele " barza" cu "varza", cuvintele "taxi cu "tati", iar le telecomanda zice-am "mana" . Funda?
Eu nu puteam sa il pronunt pe R. In loc de R ziceam I.
Va dati seama ce iesea cand strigam : "Vreau dulceata de mure! Vreau mure!"
Andrei67y5 întreabă: