| pinkangel a întrebat:

Ce dieta trebuie sa tin... sau mai exact ce ar trebui sa mananc pentru a slabi 2 kg intr'o saptamana?

7 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, depinde de organismul fiecaruia, nu toti pot slabi atat, in plus 2 kg mi se pare cam mult intr-o saptamana, dieta se face incetul cu incetul sa nu iti slabeasca sistemul imunitar, exerciti fizice, nu manca dupa ora 19:00, mananca multe fructe, legume, bea multa apa plata si ceaiuri naturale...

| ioana181 a răspuns:

Slabesti si mai mult daca iti tai o mana laughing. Noroc la slabit, sper sa reusesti. Sa ma anunti daca sfatul meu a functionat laughing

| www a răspuns:

Stiu ca nu e sanatos, dar daca mananci mai putin spre deloc vreo 2-3 zile, slabesti. Fa sport- alearga, mergi la sala. etc.

| Natassha a răspuns:

Daca slabesti 2 kg intr-o saptamana, inseamna ca nu ai dat jos surplusul de grasime, ci din masa musculara, sau lichidele din corp. trebuie sa tii o dieta aproximativ 2 luni, sa faci sport, abdomene, mai ales, si sa bei multe multe lichide, sa mananci fructe, legume, sa transformi miculdejun intr-o masa copioasa.
parerea mea.

| Lola_5953 a răspuns:

Ce zici sa faci in fiecare seara 30 genoflexiuni si 10 rotiri de corp.Si in saptamana asta incearca sa nu mananci carne si poate sa si mergi intr-o zi la sala!

| pinkangel explică:

Ioana181 incearca tu prima si anunta.ma sa stiu daca incerc si euwinking

| adika a răspuns:

Uite ce iti recomand eu si functioneaza:
http://www.exposhop.ro/....../index.cgi