Buna, depinde de organismul fiecaruia, nu toti pot slabi atat, in plus 2 kg mi se pare cam mult intr-o saptamana, dieta se face incetul cu incetul sa nu iti slabeasca sistemul imunitar, exerciti fizice, nu manca dupa ora 19:00, mananca multe fructe, legume, bea multa apa plata si ceaiuri naturale...
Slabesti si mai mult daca iti tai o mana . Noroc la slabit, sper sa reusesti. Sa ma anunti daca sfatul meu a functionat
Stiu ca nu e sanatos, dar daca mananci mai putin spre deloc vreo 2-3 zile, slabesti. Fa sport- alearga, mergi la sala. etc.
Daca slabesti 2 kg intr-o saptamana, inseamna ca nu ai dat jos surplusul de grasime, ci din masa musculara, sau lichidele din corp. trebuie sa tii o dieta aproximativ 2 luni, sa faci sport, abdomene, mai ales, si sa bei multe multe lichide, sa mananci fructe, legume, sa transformi miculdejun intr-o masa copioasa.
parerea mea.
Ce zici sa faci in fiecare seara 30 genoflexiuni si 10 rotiri de corp.Si in saptamana asta incearca sa nu mananci carne si poate sa si mergi intr-o zi la sala!
Ale123456 întreabă: