Eu toata viata mi-am dorit sa fiu doctorita, faceam injectii papuilor pana mucegaiau. Si m-am facut doctorita.
Intotdeauna mi-am dorit sa fiu profesor, am iubit si iubesc stiintele naturale, dar am facut facultate de filologie, simt ca nu am facut ceea ce am vrut, as vrea sa urmez acum biologia, geografia chiar si matematica, interesant cum iti dai seama la o anumita varsta ca poti dobori si muntii, asa ca tinerete la atac, fa numai ce-ti place.
Eu visam sa ma duc la petreceri sa am rochii faine, etc si uite ca visul mi s-a implinit si dupa creatoare de moda. dar viata ne rezerva numai surprize
Eu vroiam sa devin de toate. Cantareata, actrita, avocat. Unele din ele erau chiar amuzante : musafir sau directoare
Politista, cantareata, ziarista, medic, pompier
.sa am de unde sa aleg atunci cand voi creste.si n'am ales nimic
Desi Becali nu era persoana publica imi doream sa fiu cioban. Apoi pe rand sofer, politist, popa, profesor, bancher (nu mai stiu exact ordinea).
@brigaela-sa stii ca noi suntem cuminti, chiar nu este nevoie sa ne ''sperii''cu injectiile.
Eu cand eram mic imi doream sa devin:inger.Si acum vreau, sa devin un inger.De ce? Pt. ca pot zbura si pot sa vad lumea... Is just a dream, a dream
Eu nu vroiam sa devin nimic... vroiam sa ma marit cu un mos super bogat, sa il omor in noaptea nuntii si sa raman q averea lui ... aveam instincte criminale
Vroiam sa fiu politista. cred ca din cauza filmelor pe care le vedeam si pentru ca eram inconjurata tot timpul de baieti. acum vreau sa dau la economie.
Eu imi doream sa fiu actritza, sa joc teatru si am vrut sa merg la liceu de arta dramatica dar parintii nu m au lasat spunand ca e doar un vis
Eu ma visam doctorita, iar in fiecare an de craciun primeam cadou un set de doctorita ca daca nu era jale.La 10 ani am taiat o pisica moarta pe burta sa vad ce are in ea, si atunci mirosul ma indreptat spre altele.Acum sunt inginer agronom.Medic chirurg specific.Doamne ce minte aveam si cat sadism...
Elena buna si filologia, cred ca acum te crucesti cind vezi cum se exprima si scriu 80-90% din cei de aici Ca sa nu crezi ca esti singura, cred ca mai este o absolventa de filologie si in plus multe (si spun multe pentru ca predomina femeile pe TPU), s-au aratat oripilate de stilcirea limbii si de gramatica de santz care inunda TPU si nu numai
Stiu ca nu suna deloc bine... :-s dar cand eram mica, chiar mica... foarte mica... imi doream enorm sa devin macara Ma fascina pe mine ceva... nu desluseam mecanismul, cel mult culoarea... dar devenise visul meu. Cand am mai capatat ceva minte mi-am dorit o multitudine de alte "functii" mai normale: director, vanzatoare, profesoara si magician, dar niciuna cu aceeasi intensitate.