| Smile3 a întrebat:

Ce e atat de rau la o fata, daca este mai baietoasa sau ii plac unele haine, sporturi de baieti?! DE CE baietilor nu le plac chestiile astea? sau DE CE toata lumea te critica pentru asta, pentru ca esti mai diferit?!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce treaba ai tu cu lumea? imbraca-te cum crezi tu de cuviinta iar celor care te critica spune-le de mine

| Fluture a răspuns:

Nu conteaza atat de mult lucrurile astea. Nu pune la suflet, ei sunt toti la fel si de aceea reactioneaza asa. Eu de exemplu am o astfel de colega si nu este criticata in clasa, in colectivul nostru. Acum depinde si de caracterul si comportamentul tau in societate.

| Aleqa a răspuns:

Pentru ca lumea e rea, dude, de asta trebuie s-o ignori.

| val31989 a răspuns:

Buna!
Nu cred ca e rau atunci cand o fata este putin mai baietoasa.(Sunt fata, si mama mereu imi spune sa nu fac unele lucruri, sa nu ma imbrac asa, sa nu fac asa...adica ea ma considera baietoasa)
Dar e foarte ok sa fii baietoasa,fiindca te descurci mai bine in viata.(parerea mea)
Si nu toti baietii se uita dupa feminitate, exista si baieti care prefera fete mai baietoase.
Lumea e rea, tocmai de asta te critica.
Nu pune nimic la suflet, imbraca-te cum vrei, fii cum vrei si nu asculta gura lumii.
Bafta.

| Riderx1 a răspuns:

Mie chiar imi plac felele mai "dure", dar multi barbati prefera partea sensibila a femeii...iti vei da tu seama mai incolo