| KuolemaTekeeTaiteilijan a întrebat:

Ce e cu toată nebunia asta cu Ask.fm? Unii chiar nu ştiu cum să-şi mai omoare timpul? Cu ce te încălzeşte pe tine că N persoane au răspuns la întrebarea ta?

7 răspunsuri:
| Sadop a răspuns:

Plictiseală.
Pentru unii e o posibilitate să pună întrebări altora sub anonim.
Nu e aşa interesant.

| Alllllexandra a răspuns:

Pai e simplu, cand simti ca nu mai interesezi pe nimeni, hop iti faci o pagina unde sa te bage lumea in seama ^.^

| Alyra a răspuns:

Se pare că nu.
Oricum, poţi afla lucruri pe care nu le ştiai despre persoane. să întrebi ceva ce n-ai avea curajul, bla bla big grin
P.S. N-am ask.fm, dar e interesant, părerea mea.

| tranquilaaa a răspuns:

Sunt de părere ca Ask.fm e o adevărată prostie. Toți de acolo au un tupeu jegos si pun niște întrebări total stupide. Dacă vrei să întrebi pe cineva ceva îl întrebi în față, îl suni sau îi trimiți un mesaj. Nu îl intrebi toate prostiile folosind un nume fals sau anonim.

| Northern a răspuns:

Mie nu-mi place faptul că unii se enervează de anumite întrebări puse de persoane anonime.Pe lângă că cerșești toată ziua întrebări pe facebook sau pe alte site-uri, tot tu ești cel care se supără că e înjurat.Din moment ce ți-ai făcut cont acolo, trebuie să-ți asumi riscuri... Încă ceva, de ce persoanele cunoscute îți pun întrebări acolo? E atât de greu să vă întrebați la școală sau la serviciu?,,,

| Doηηa a răspuns:

Penibil.

| Dariusuu a răspuns:

Te susţin.