Pai dupa ce ai scris imi dau seama ca nu prea esti sigura ca e o alegere buna si sincer decat sa plangi apoi mai bine ascultati prietenele.
Cred ca este timpul sa gandesti cu ajutorul capului tau, ci nu cu cel al prietenilor. In acest fel vei avea posibilitatea sa analizezi si ceea ce-ti spune inima.
Ascultă inima cu puţină raţiune. Aşa n-ai cum să dai greş iar dacă vezi că te arde atunci laşi totul baltă.
Sper că m-am făcut cât de cât înţeles.
Observ ca te gandesti ca daca iti asculti inima vei suferi iar daca asculti de prieteni iti va parea rau ca nu ai incercat.In momentul de fata orice alege ai face tu nu vezi decat partea in care nu vei fi fericita.Inseamna ca exista 'ceva' care te face sa traiesti viata decat intr-un sens.Consider ca a sta de vorba cu un psiholog te poate ajuta sa poti sa iei decizii singura in viitor.
Eu iti zic ca este mult mai bine sa iti asculti inima. Ea stie ce este cel mai bine pentru tine. Stiu ca prietenele tale iti vor binele, dar ele nu te cunosc asa de bine cum te cunosti tu, si sunt sigura ca esti destul de desteapta ca sa stii ce este bine sa faci.
Nu mereu "prietenele" spun adevarul si iti vor binele. Nu mereu vor sa te ajute cu adevarat. In situatii de acest gen nu ai cum sa fi niciodata sigura de ceea ce spun ele. Te pot trada cand te astepti mai putin. Eu iti recomand, cum au mai spus si altii, sa iti asculti inima, cu ratiune, sa gandesti logic si sa nu te lasi influentata de nimen pana nu vezi cu ochii tai.
Ahahaha. Este femeie in cel mai pur sens al cuvantului. Intotdeauna exista la voi prietenele alea imbecile care iti dau sfaturi si iti spun sa te desparti de el ca e un dobitoc si ca tu poti sa-ti gasesti oricand ceva mai bun.
Sincer, pentru voi, cele care faceti orice din perspectiva prietenelor voastre, va urez toti bula.ii pe care-i puteti gasi sa va sparga fata si cand respirati intr-un mod in care nu vor ei.
Decat sa regreti ceva ce nu ai facut mai bine regreti ceva ce ai facut, deci ascultati inima