O prietena pentru ca baieti super draguti sunt peste tot. E un aflux de baieti draguti in ultima vreme
Prietena doar sa nu fie de aia falsa.Baiatu.are balta peste . si ce peste.
Este important si o prietena si un baiat dragut, daca poti sa le obtii pe amandoua este foarte bine.
O prietena foarte buna, pentru ca va fi mereu alaturi de tine si te va ajuta, baiatul dragut lasa-l ca mai sunt si altii si poate oricand sa te lase pentru alta fata, deci mai bine o prietena buna
Faptul ca trebuie sa alegi ar trebui sa te puna serios pe ganduri, nu nehotararea intre doua persoane. Constiinta ta cum iti spune ca ar fi intelept sa procedezi? Te-ai pus si in locul prietenei ca sa apreciezi corect? De ce e nevoie sa ajungi la asemenea decizii? Oricum ai face, sa respecti oamenii si relatiile cu ei, sa nu ii privesti ca pe doua bluzite intre care trebuie sa te hotarasti.
Prietena
din pacate nu mai am nici una adevarata. toate au plecat! m-au dezamagit. am ajuns sa ne vb pe la spate. de 3 luni sint cu un tip dragut. coleg de clasa. si am mai multa incredere in el deja decit in ea. fosta prietena adevarata
O prietena foarte buna. De ce? Pentru ca o prietena adevarata nu gasesti pe toate drumurile. Nici un baiat dragut nu-l gasesti chiar oriunde dar cu el se poate termina totul mai repede.Nu cred ca iubitul/prietena ta cea mai buna te va pune vreodata sa alegi.
Amandoua... e rau daca trebuie sa alegi intre ei, dar le poti explica ca ii vrei pe amandoi Ș)
Sincer, am prea multe degete la o mana sa imi numar prietenii. O prietenie sincera nu prea mai este in ziua de azi; macar o data se intampla sa te lase balta sau sa profite de vreo ocazie sa-ti "dea peste nas" prietenii astia.Nu am incredere maxima in nimeni, deci exclud varianta "o prietena foarte buna".
Ahh.si eu am fost pusa in situatia asta
si era atat de greu...
dar pana la urma mi-am dat seama ca baietii draguti am sa mai gasesc la tot pasul.
dar o prietena adevarat niciodata.
si am ales ce e bine
si sunt bine acum
O prietena pentru ca pe ea o ai toata viata pe cand un baiat te poate lasa pentru alta!
Sincer iti spun ca o prietena foarte buna, in care sa ai incredere totala si care sa-ti fie mereu alaturi, si la bine si la greu. mai rar gasesti dar odata ce ai gasit-o, dupa parerea mea, prietenia ei ar trebui sa fie cea mai importanta.
Nu spun ca ar trebui sal lasi balta pe baiatul super dragut, dar nu cred ca el tiar fi alaturi mereu. Si baieti super draguti gasesti mereu. Prieteniile adevarate sunt cel mai greu de pastrat.
Baietii vin, pleaca. Intradevar, cand il gasim pe "alesul" inimii noastre trebuie pastrat si el :*
Buna,
In opinia mea o prietena buna este mai de folos.pentru ca in caz de vreo relatie ceva tu cu baiatu ala. va despartiti pe moment castigi un "baiat super dragut"in final pierzi o f buna prietena
P. S.: frumusete interioara e mai frumoasa decat cea exterioara