Asa disperat esti? de cand sexul e un scop,organismul uman poate trai bine mersi fara sex, e o prostie sa vezi asta ca fiind negativ, maturizeaza-te, in concluzie nu e nimic rau in a fi virgin, doar prosti nu se pot controla si considera sexul ca fiind un scop esential al vieti, esti o fiinta rationala, intre a iubi si a muri in chinuri groaznice aleg varianta a doua, o data mort numai suferi, multa sanate
Vezi ca te paraste gagicata.
Sper sa te asculte ca ma inebuneste cu felicitarile pe privat
Dupa parerea mea, sa mori in chinuri groaznice. macar daca esti virgin la 18 ani, nu te doare nimic + ca exista m@sturbare + ca o poti face la 19 sau 20 de ani.
Pai da, dar cand te gandesti ca-s altii mai mici care nu mai sunt ii cam naspa
Pe mine sincer nu m-ar deraja daca as fi virgin si la 19 ani.
Daca te gindesti ca sunt cateva mii de miliarde de muste care maninca ca*at, de ce nu ai incerca si tu?
Pai a doua varianta ar fi cea mai rea, sunt altii care sunt virgini si la 25 de ani, oricum nu multi ar sti ca esti virgin, le-ai putea spune simplu ca nu mai esti, oricum sunt multi creduli pe lumea asta.
E mai rău să mori în chinuri groaznice, normal...Si ce daca ești virgin? Găsești tu o fată. Stai liniștit.Sunt alții care sunt virgini si la 27 de ani.Nu dau nume.Cred ca v-ați prins.
Wow,la asta nu m-am gandit
The fuk ce e cu intrebarea asta
Cum adica sa fie rau ca ai 18 ani si esti virgin wtf
Mai rau e sa mori in chinuri groaznice normal
Um...cu te afecteaza faptul ca esti virgin la 18 ani?
Dupa parerea mea cei care se dezvirgineaza sub 18 desi sunt inca copii nu au respect de sine.
E doar opinia mea.
La 18 ani ai toata viața inainte.De ce trebuie sa te *** asa curand?
anonim_4396 întreabă: