| Choasmakerangel a întrebat:

Ce e mai rau:Sa fii virgin la 18 ani sau sa mori in chinuri groaznice?

14 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Asa disperat esti? de cand sexul e un scop,organismul uman poate trai bine mersi fara sex, e o prostie sa vezi asta ca fiind negativ, maturizeaza-te, in concluzie nu e nimic rau in a fi virgin, doar prosti nu se pot controla si considera sexul ca fiind un scop esential al vieti, esti o fiinta rationala, intre a iubi si a muri in chinuri groaznice aleg varianta a doua, o data mort numai suferi, multa sanate

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Vezi ca te paraste gagicata.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Sper sa te asculte ca ma inebuneste cu felicitarile pe privat

| Nemessys a răspuns:

Dupa parerea mea, sa mori in chinuri groaznice. macar daca esti virgin la 18 ani, nu te doare nimic rolling on the floor + ca exista m@sturbare + ca o poti face la 19 sau 20 de aniwinking.

| Choasmakerangel explică (pentru Nemessys):

Pai da, dar cand te gandesti ca-s altii mai mici care nu mai sunt ii cam nasparolling on the floor

| Nemessys a răspuns (pentru Choasmakerangel):

Pe mine sincer nu m-ar deraja daca as fi virgin si la 19 ani. laughing

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Choasmakerangel):

Daca te gindesti ca sunt cateva mii de miliarde de muste care maninca ca*at, de ce nu ai incerca si tu?

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Pai a doua varianta ar fi cea mai rea, sunt altii care sunt virgini si la 25 de ani, oricum nu multi ar sti ca esti virgin, le-ai putea spune simplu ca nu mai esti, oricum sunt multi creduli pe lumea asta.

| Yaesmin a răspuns:

E mai rău să mori în chinuri groaznice, normal...Si ce daca ești virgin? Găsești tu o fată. Stai liniștit.Sunt alții care sunt virgini si la 27 de ani.Nu dau nume.Cred ca v-ați prins.laughing

| RAY a răspuns (pentru Yaesmin):

Decat cu o tarfa mai bine mor virgin

| SkandallKamataru a răspuns:

Sa mori in chinuri groaznice in timp ce esti virgin...

| Xdreaper21 a răspuns:

The fuk ce e cu intrebarea asta
Cum adica sa fie rau ca ai 18 ani si esti virgin wtf
Mai rau e sa mori in chinuri groaznice normal

| Adyy5 a răspuns:

Um...cu te afecteaza faptul ca esti virgin la 18 ani?
Dupa parerea mea cei care se dezvirgineaza sub 18 desi sunt inca copii nu au respect de sine.
E doar opinia mea.
La 18 ani ai toata viața inainte.De ce trebuie sa te *** asa curand?

Întrebări similare