Eu cred ca fiecare trebuie sa aiba o doza de orgoliu, dar sa nu intreaca masura. Daca nu am avea orgoliu am ajunge bataia de joc a celorlalti. Dar odata incalcata masura, devine daunator.
In cazul tau. 5 luni mi se pare o perioada cam mare de timp, dar asta nu inseamna ca nu mai exista sentimente.Si poate ca el se simte vinovat, si de aceea nu vrea sa vorbeasca despre asta. Poate vrea sa auda de la tine ca il ierti.
Daca vrei intr-adevar ca relatia sa continue, poti face tu un pas spre el, nu e nimic rau in asta. Daca el tine la tine asa de mult precum marturiseste, o sa fac 2 pasi spre tine.
Si, da, exista iubire cu atata orgoliu. Dar relatiile de genul asta nu dureaza mult.
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Multumesc. A trecut ceva de cand am postat intrebarea, si sincer a fost frumos sa citesc ce mi-ai scris. Intre timp...chiar m-am impacat cu baiatu' de care am scris. Suntem din nou impreuna de mai bine de 3 luni, si chiar am vazut ca totusi ma iubeste. El a facut primul pas spre mine, si acum e foarte bine. Sper totusi sa dureze de data asta, si sa fie mai putin orgoliu...
Ma bucur sa "aud" ca v-ati impacat si de asemenea, ma bucur ca ti-a facut placere sa imi citesti raspunsul.
Sunt sigura ca o sa dureze..Chiar daca o sa mai fie mici conflicte, prin comunicare si intelegere se rezolva totul! Succes in continuare!