Depinde ce semnificatie atribui acestui lucru.
Atunci cand intervii intre alte 2 persoane, nu are cum sa iasa ceva pozitiv, mai devreme sau mai tarziu pretul pe care il platesti va atarna mai greu decat placerea de moment.
Insa mai este si terminologia de amant in sensul ca intretii relatii de dragoste cu o persoana fara sa fiti casatoriti, fara sa fiti intr-o relatie exclusivista, fara sa planificati un viitor de care sa depinda relatia voastra, lasandu-l pe celalalt sa fie liber si recunoscand ca nu ai dreptul sa ii interzici nimic, lasand lucrurile sa curga in ritmul lor natural.
Eu unul varianta a doua o vad ca fiind foarte sanatoasa.
Insa depinde mereu de parteneri, daca vor acelasi lucru e bine, daca unul insa se minte singur e de datoria celuilalt sa ii redea libertatea de a iubi monogam.
Sunt si relatii in care desi partenerii se recunosc a fi amanti, retraiesc sentimente puternice si nu simt nevoia altui partener. Insa clarificand lucrurile la inceput, fiecare ii daruieste celuilalt libertatea de a fi si a simti cine este el. Un pas gresit va fi astfel iertat mai usor de dragul relatiei naturale greu de avut cu orice persoana. Astfel, daca unul va gresi, relatia ori va continua ca pana atunci ori se va termina, insa in cel de-al doilea caz, va fi un final mai putin violent decat in eruptiile emotionale din cadrul relatilor strict monogame.
Consider ca e de preferat sa experimentezi relatii monogame, cu dorinta de implicare sufleteasca si planuri de viitor. Si abia dupa cateva astfel de experiente, poti incerca si alte variante.
Care-i mai avantajoasa situatie? pai..ambele. si de a fi amant si de a fi amanta! dar nu inteleg pentru ce sa joci pe 2 fronturi? asta in cazul in care vrei o femeie in casa. daca vrei sa ti sa raspunda la o intrebare, pune intrebarea aia cum trebuie!
asta pe langa ca nu e a ta si o imparti. pustiule, lasa prostiile. sunt pentru oameni mari care la minte sunt inapti pentru o societate normala
Ca amant/amanta te simti bine, dar nu te gandesti ca poti strica o relatie sau familie, prin asa ceva mi-a fost mie stricata familia, urasc acest cuvant cu toata fiinta mea si urasc cand cineva se baga peste alta relatie, adica serios pe cine il mananca ar trebui sa stea dr**u la locul lui
M-am lasat dus de val da asta e adevarul.
Nu e nimic rau doar daca iubitul, iubita are 2 metri si 100 kg atuni fugi cat vezi cu ochi
Ca sa fii amant/amanta trebuie sa te gandesti ca esti mereu pe locul II. Asta spune tot!