anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce e toata nebunia asta cu facebook? Cum a ajuns atat de popular un site de rahat? Mi-am facut cont pentru ca tot insistau prietenii dar mi l-am dezactivat pentru ca nu am nevoie de asa ceva. Toti "taranii" au ajuns sa aiba cont de facebook.

3 răspunsuri:
| kimmy7 a răspuns:

Heii =]. facebooku` este un site oarecare cum era inainte si hi5u` cum voi va faceti la jocuri conturi etc la fel altii isi fac cont de facebook. la unii li se pare distractiv. la altii plictisitor (de ex tu ). nu trebuie sa impui ciuva sa aiba sau sa nu aibe. e viata lui oh go on
iti urez un an nou fericit:*

| Allrc24 a răspuns:

Asa ai dreptate. facebook e o mizerie. toti cocalarii cu iq cat marimea pantofului cu cont pe facebook

| PeAripiDeVant a răspuns:

Hey! Facebook-ul devine pe zi ce trece din ce in ce mai stupid, la fel ca multe site-uri si pagini de Internet.Totusi este o retea ingenioasa,de ce sa nu recunoastem? Facebook-ul face cunoscute anumite persoane si ofera oportunitatea comunicarii virtuale(ca si pe TPU).La inceput si eu mi-am facut cont pe acest site de gura altora si desi nu am o parere excelenta despre el,inca intru aproape zilnic pe facebook.Mi-am regasit multi cunoscuti pe aici, am avut parte de discutii inteligente, am ras la postarile stupide si aplicatiile prostesti, mi-am facut cativa amici virtuali cu care am impartasit nenumarate lucruri si am gasit chiar si o mana de ajutor.Sincer,intr-un fel mi-as dezactiva contul,dar ce am spus mai sus ma face sa ma razgandesc. Si nu in ultimul rand, sunt de parere ca fiecare are dreptul sa-si faca cont pe ce site vrea si nu ar trebui sa ne intereseze asta. Unora le place, altora nu.Cat despre ultima ta afirmatie...astfel de oameni gasesti la tot pasul,si pe net,si in realitate, nu numai pe facebook, crede-ma! Un an nou fericit si plin de succese! BYE.