Nu citi toate porcăriile scrise de idioţi. Se spune că are cofeină, care cauzează probleme cardiacilor. Deasemenea, este o băutura carbogazoasă care poate cauza probleme rinichilor(ca orice băutură carbogazoasă). Pe lângă asta, coloranţii folosiţi, şi culoarea specifică (negru) nu face nimic bun culorii albe a dinţilor. Şi ca să ştii şi tu, au fost câteva cazuri cu coca-cola, cum ar fi căderea dinţilor dacă faci exces.
Nu este bine sa le consumi in cantitati exagerate. Un suc din cand in cand, nu are nimic
Sunt un fan pepsi, in ultimii ani am baut pepsi in fiecare zi si ghici ce spun analizele, sunt perfect sanatos.
Nu mori si nici nu te imbolnavesti, dar contin cocaina si te agita, iti dau dureri de burta si iti fura somnul!
E o prostie, coca cola numai contine cocaina din 1903, din frunzele de coca se extrage doar aroma nu si drogul, mai documenteaza-te
Cofeina contine. Cocaina e un drog sa stii si nu are asa ceva
Pai in primul rand iti ingalbeneste dintii.Si am auzit cum ca ar contine carbuni.Nu stiu cat e de adevar dar na... oricum noi tot continuam sa bem indiferent ce ne spun oamenii.
Faza cu ingalbenitul dintilor am mai auzit-o si e probabil insa in niciun caz nu as crede ca sucurile astea contin carbuni. sa fim seriosi
Au cofeina...Nu sunt sănătoase, sunt si carbogazoase. In fine eu consum aceste băuturi si nu mi s-a întâmplat nimic. Daca ne luam după oamenii de știință nu mai avem voie nici sa respiram, dăunează ...Sunt prosti. Funda?