| vivigreen a întrebat:

Ce este cu adevarat dragostea? Doar un sentiment?

9 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Orce-ar fi; ea se simte, nu se exprimă în cuvinte.
Baftă!

| Trandafiiiiiiiiiiiraș a răspuns:

Nu.E o prajitura!

| Aleqa a răspuns:

Dragostea este atunci cand simti fluturi in stomac, cand iti tremura mainile si picioarele cand vezi persoana respectiva. Dragostea inseamna sa fii ca o floare; sa te deschizi doar cand vine primavara. Cand iubesti, simti din ce in ce mai mult ca tu chiar ai o inima adevarata in piept si o simti cum tresare la fiecare vorba, sarut, imbratisare.
Dragostea nu se poate explica de multe ori prin cuvinte, doar prin fapte. Dragostea va fi mereu, cel mai frumos sentiment din lume. Si niciodata, NICIODATA, cineva o va intrece.
Daca nu iubesti, nu existi!

| SussieLex a răspuns:

Nu, dragostea nu este doar un sentiment. Dragostea este esenta/combustibilul fiintei umane. Un suflet care nu stie ce inseamna dragostea este un suflet pierdut in intuneric deoarece dragostea este ca un fel de lumina a constiintei. Se spune ca atunci cand iubim suntem condamnati la suferinta... eu nu cred ca o dragoste pura care nu asteapta numic in schimb poate cauza suferinta. In concluzie, dragostea este cel mai minunat lucru pe care-l putem oferi sau pe care-l putem primi din partea cuiva!

| Laurentiu_4547 a răspuns:

Dragostea este cel mai frumos sentiment din lume, dragostea este atunci când ai face orice pentru persoana de lângă tine, ești sincera cu ea/el și ai vrea sa ca el sa fie fericit. Dragostea inseamna atunci cand persoana de langa tine, e fericita esti si tu fericit, dragostea este un sentiment unic.
Cei drept in zilele noastre dragostea adevarata nu mai exista, acum trebuie sa fi la moda.
Da intr-adevar, dragostea e un sentiment frumos dar poate sa aduca si foarte multa suferința.
Sper ca te-am ajutat. Mult succes

| Vvistula a răspuns:

Imi pare sa admit faptul ca toti cei care au postat aici au gresit ce spun ei este doar un vis frumos care este tradus prin cuvinte poetice, dragostea este doar o atractie sexuala care dureaza doar un anumit timp, stiu ca este greu de crezu si ca unii nu os a admita asa ceva si ca ei spun ca nu este adevarat si alte chestii dar asa este nici mie nu imi convine nici eu nu vreau sa cred acest lucru la fel ca toti vreau sa cred ca este ceva de neimaginat, insa dupa cum poti afla momentul in care te indragostesti este datorat unor substante din organismul nostru care produc sentimentul de iubire, oricum mie nu imi pasa im place acel sentiment oriucum ar fi el dar acesta este adevarul doar un sentiment cauzat de niste substante. Poti sa cauti pe google sa vezi ca asa e mie nu mi-a placut cand am aflat si in continuare nu vreau sa cred dar acesta este adevarul orice ar fi tot odata si odata o sa dispara sentimentu de iubire.

| lpavel a răspuns:

Dragostea nu se poate explica prin cuvinte oricat de mult ne-am stradui. Dragostea o intelegi doar atunci cand esti indragostit/a si simti acel sentiment frumos ce nu se poate compara cu nimic de pe acest pamant. Atunci afli cu adevarat ce este dragostea. Din pacate multe persoane mor fara sa cunoasca adevarata dragoste.Si ca sa cunosti dragostea trebuie s-o astepti, sa tanjesti dupa ea, sa visezi despre ea, sa-ti faci un vis din ea, si atunci cand va aparea in calea ta o vei recunoaste iar daca si persoana respectiva va impartasi cu tine acelasi sentiment, atunci NU exista cuvant cu care se poate descrie fericirea pe care o vei simti. Pur si simplu lumea nu va mai exista pentru el si ea...

| ImHere a răspuns:

Inima nu face nimic. Este un organ. Totul este transmis de creier. Dragostea este cand cu adevarat iubesti pe cineva si implica foarte multe, deci nu poti spune ca iubesti la 15 ani, atunci placi.

| Măăgdii a răspuns:

Oricât ar încerca cineva să îți explice, nu o să înțelegi până nu simți. e ceva ciudat, pentru că deși îți dai seama că iubești, nici măcar atunci nu înțelegi cum funcționează. sfatul meu este să nu te păcălești cu ce spun alții și să zici : " eu iubesc, pentru că simt ce a spus X că se simte când iubești ". nu, trăiește și vei descoperi singură ce este cu adevărat dragostea :*