Nu stiu cum gandesc celelalte fete, dar eu personal nu ii pot suporta pe cei care au freze emo, care poarte tricouri roz aprins mulate pe corp, sau mai rau, care se MACHIAZA...
Pentru mine un baiat trebuie sa fie baiat...
Cele care se cupleaza cu genul de baiat "gay" o fac poate pentru ca le plac persoanele care ies in evidenta sau pur si simplu pentru ca baiatul din cauza ascunde sub tricourile roz un suflet bun, o minte inteligenta... cine stie
Depinde cum vezi tu normalul
Eu una sunt multumita de prrietenul meu cum se imbraca:adica tenisi obligatoriu...blugi un prea stramtzi, am vazut ca mai poarte camasi)e super'sexi
} are una mov si' o poarta cu vesta pe deasupra sau alba cu sacou.Consider ca stie sa se imbrace, nu vad nimic rau in a avea un trcou roz
dar nici sa'i spun sa poarte nu i'as zice
Rozul, movul si verdele sunt culorile mele...doar a mele!
Cred ca "gay" e prea mult spus.Sa ziceam doar ca au simtit mai mult influenta feminina .
Depinde acum si de gusturile fiecarei fete.Sincer.si eu prefer unul mai "masculin" ( fara haine roz si freza d'aia facuta cu placa).
Si totusi.trebuie sa recunoastem ca unora chiar le sta bine mai "gay" . Fiecare se evidentiaza cum poate
Am citit recent un articol in care se spune ca au stabilit oamenii de stiinta (da, sunt platiti pentru asta) ca in tarile dezvoltate (Noua Zeelanda, Suedia, etc.) femeile prefera barbatii mai efeminati pe motiva ca sunt mai putine sanse sa le insele sau sa le trateze violent.
Acum, sa fiu eu "cave woman" dar la mine barbatul trebuie sa arate a barbet, iar un pic de testosteron nu m-a speriat niciodata. Doar nu inseamna ca imediat imi va invineti vreun ochi
Dar na, ce stiu eu?
Ok. deci musculosii cu tricou roz, ochelari de soare, par foarte jmecher(cu si mai nou), a si sunt foarte macho(eu le spun greseli ale naturii, fake gay, etc.), nu sunt gay, vor doar sa para ca-s tari si nu e deloc ok, un gay adevarat poarta haine normale numai ca au fata putin mai ...nu stiu, fericita...
Sincer, „barbatul barbat " nu iese cu nimic in evidenta. De fapt...doar daca arata foarte bine, injura sau se bate cu vreunu.
Parerea mea este ca, acum, cu acest nou look Emo [si mie imi place si stai
nu mai e nou. ] Din ce in ce mai multe fete ori adopta stilul, ori sunt atrase de baieti care au freze manga, haine negre si chestii de genu...
Pe mine, sincer, ma atrag mai mult baietii Emo, skateri etc., dar nu imi plac cei care se imbraca in roz . Ba, frate, exista o limita, nu? o. o
Chiar ieri am vazut trei baieti, unu cu tricou roz, altu cu pantaloni roz si altu cu camasa roz. O. O
Deci am ramas cu gura cascata.
Mergeau pe strada ca la parada modei si aveau o fata de tembeli cu arcuri in fund. [scuzati'mi expresia. ]
Nu zic ca toti homosexualii sunt asa, dar acestia m'au facut sa visez urat.
Dar sa revenim...
Mie, una, imi plac baietii care sa fie mai speciali [emo, skateri etc.] dar pana la un anumit punct. Imi plac si cei normali, cu haine normale.
P. S. : Sunt baieti care pot fi catalogati ca si „gay" din cauza timiditatii, personalitatii ceva de genu' „ cu ochii in carti ", faptului ca isi petrec timpul cu fetele [ Si ce? o. o E dragut ca are si prietene de sex opus ] etc.
Piciu_Mihaela_ întreabă: