anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce este de fapt Casuta Vocala? Cum functioneaza ea, si ce rol are? Daca sun pe cineva si ma baga in casuta vocala ce s-a intamplat? A selectat acel utilizator sa intru in casuta vocala, sau intru automat? E posibil sa-mi fi blocat numarul de telefon? Daca aud robotul cu casuta vocala, utilizatorul va primii un mesaj ca l-am sunat, sau ceva de genul?
Eu nu folosesc casuta vocala, deci habar n-am, am auzit si eu asa, de la unul, de la altul, dar nu sunt sigur pe nimic, ma lamureste si pe mine cineva? mersi pup

Răspuns Câştigător
| Ana2333 a răspuns:

Daca vede apelul si iti inchide vei auzi "ati accesat casuta vocala, lasa-ti un mesaj" sau ceva de genul, oricum nu este exclus ca respectivul sa inregistreze el un mesaj cu care sa intampine pe ceilalti care suna gen Salut! ma numesc bla bla sau sunt ocupat depinde de fiecare
Dar se poate intampla ca telefonul sa sune si apoi sa intre casuta vocala nu pentru ce celalat ti-a inchis ci poate telefonul a pierdut semnalul.

4 răspunsuri:
| Ana2333 a răspuns:

Casuta vocala este un serviciu de mesagerie care ii permite utlizatorului sa primeasca o instiintare prin mesaj daca a fost sunat de cineva si nu a fost pe langa telefon, este inchis sau se afla in afara ariei de acoperire.
Casuta vocala este automata si daca tu suni pe cineva care o are si nu apuca sa raspunda in timp real ii poti lasa un mesaj vocal si astfel cel care a fost sunat va stii ca l-ai cautat, asta se intampla si in cazul in care nu lasi un mesaj vocal...va primi un mesaj cum ca a fost sunat de cutarescu

| Ineys a răspuns (pentru Ana2333):

Hmm, si daca vede apelul si inchide ce-mi va zice? Casuta vocala, sau abonatul nu poate fi contactat... etc

| Ineys a răspuns (pentru Ana2333):

Mersi, fundita cu intarziere, nu am mai intrat. :O

| Ana2333 a răspuns (pentru Ineys):

Multumesc si eu! happy

| Ana2333 a răspuns (pentru Ineys):

Daca vede apelul si iti inchide vei auzi "ati accesat casuta vocala, lasa-ti un mesaj" sau ceva de genul, oricum nu este exclus ca respectivul sa inregistreze el un mesaj cu care sa intampine pe ceilalti care suna gen Salut! ma numesc bla bla sau sunt ocupat depinde de fiecare
Dar se poate intampla ca telefonul sa sune si apoi sa intre casuta vocala nu pentru ce celalat ti-a inchis ci poate telefonul a pierdut semnalul.