PRIETENIA
.Uneori se naste intre persoane care se cunosc de mult timp..alteori, se naste din intamplare si poate dura pentru TOTDEAUNA sau poate sa dispara intr-o clipa.dar adevaratii prieteni vor lasa o cicatrice in INIMA ta.
Adevaratul prieten e cel ce plange cand plangi si tu, care rade cand razi si tu, care nu doarme noaptea stiind ca tu suferi, E CEL CE CUNOASTE MELODIA INIMII TALE SI TI-O CANTA CAND TU AI UITAT CUVINTELE
Adevaratul PRIETEN REUSESTE SA DISTINGA LACRIMILE PE OBRAJII TAI, CHIAR SI ATUNCI CAND MERGI PRIN PLOAIE.
e cel care atunci cand gresesti iti zice in fata, stiind reactiile tale si riscand sa te piarda pentru totdeauna.
Adevaratii PRIETENI sunt aceia care atunci cand esti TRIST, iti daruiesc un ZAMBET, o MANGAIERE, o IMBRATISARE..si numai ca sa-ti zica "EU SUNT LANGA TINE''.
Atat cat avem amintiri, trecutul va trai
Atat cat avem sperante, viitorul ne asteapta
Si atat cat avem PRIETENI, prezentul merita trait.
Intr-o zi Dragostea intreaba Prietenia
''TU DE CE MAI ESTI DACA SUNT EU?''.
Prietenia ii raspunde..Pentru a darui un ZAMBET acolo unde tu lasi o LACRIMA.
In vocabular cuvantul PRIETENIE inseamna - sentiment de simpatie, de stima, de respect, de atasament reciproc care leaga doua persoane dar vocabularul nu stie sa exprime emotiile, imbratisarile, zambetele, certurile, lacrimile, momentele FRUMOASE si mai putin FRUMOASE CARE LE TRAIM SI SUFERIM IMPREUNA PRIETENA MEA.
Sa nu mergi in fata mea, poate n-o sa reusesc sa ma tin dupa tine
Sa nu mergi in spatele meu, pentru ca nu stiu daca te duc pe drumul cel bun
Mergi langa mine si vom ramane PRIETENI pentru totdeauna
Nu credeam ca o sa ma leg asa mult de tine
MULTUMESC ca existi, Esti importanta pentru mine, PRIETENIA NOASTRA E UNICA!
Bye! Bye
Pai, dragoastea nu prea se poate explica, dar vom incerca.
Dragostea este un sentiment, este sentimentul cel mai profund, frumos si uneori dureros din lume.Este usor sa te indragostesti, chiar foarte. Uneori poti sa cazi in capcana cuiva, asa ca ai mare grija de cine, si cand te indragostesti.
Dragostea poate fii de doua feluri:dragostea fata de o persoana cu care vrei sa iti unesti viata, cum ar fi un iubit, si dragostea fata de o persoana la care tii foarte mult.Cum ar fi mama, tata, un frate, o sora, sau chiar cea mai buna prietena.
Prietenia, este si ea tot un fel de dragoste, pentru ca fiind prieten cu o persoana ii dorim tot binele si o iubim.
Sper ca ti-am fost de ajutor, dar as vrea totusi sa te intreb:de ce ai pus intrebarea asta? Iti palce de cineva si nu stii daca il iubesti ca pe prieten sau mai mult?
Dumnezeu e DRAGOSTE.
Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate; dragostea nu pizmuieşte; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie,
nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândeşte la rău,
nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr,
acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul.
(っ◕‿◕)っ ♥
Cel mai bun prieten este chiar Dumnezeu.
Apropiaţi-vă de Dumnezeu, şi El Se va apropia de voi. Curăţaţi-vă mâinile, păcătoşilor; curăţaţi-vă inima, oameni cu inima împărţită!
Iacov 4:8
Aceasta este porunca Mea: să vă iubiţi unii pe alţii, cum v-am iubit Eu.
Nu este mai mare dragoste decât să-şi dea cineva viaţa pentru prietenii săi.
Voi sunteţi prietenii Mei, dacă faceţi ce vă poruncesc Eu.
Nu vă mai numesc robi, pentru că robul nu ştie ce face stăpânul său; ci v-am numit prieteni, pentru că v-am făcut cunoscut tot ce am auzit de la Tatăl Meu.
Nu voi M-aţi ales pe Mine; ci Eu v-am ales pe voi; şi v-am rânduit să mergeţi şi să aduceţi rod, şi roada voastră să rămână, pentru ca orice veţi cere de la Tatăl, în Numele Meu, să vă dea.
Ioan 15:12-15