anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce este fericirea? Oare sunt fericit? Mi-am pus intrebarea aceeasta de multe ori!
Am o relatie cu o fată de un 1 an si 2 luni, este ce mai frumoasa si perfecta fata pentru mine, dar un lucru ne desparte foarte mult DISTANTA, cu toate ca stam unul de altul la 10 minute, ne vedem la 3-4 luni, nu mi se pare ceva normal, unori simt ca m-am saturat dar lupt incontinuare cu gandul ca ceva se va intampla, dar nimic, simt ca nu mai sunt fericit, m-am saurta de rutina asta. Parinti ei, ma iubesc mult, mi-au si zic ca sunt cel mai bun pentru fata lor! Dar tatăl ei nu ii da voie sa ne vedem deloc (acum probalil ca va ganditi ca nu o lasa din cauza sa nu ne culcam amandoi) nu s-a pus problema niciodata de asta, nu sunt chiar asa disperat, cand o sa fie o sa fie, dar eu zic ca exagereaza, simt ca nu mai pot? Oare sunt fericit? Oare m-am obisnuit asa? Oare stau cu ea din obisnuintă? Un lucru il stiu cu adevarat o IUBESC MAI MULT DECAT VIATA MEA! Va rog sa nu jigniti, injurati, merci mult!
O zi bună!

3 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Nu vad ce distanta e daca e vorba de 10 minute, de mers pe jos banuiesc.
Cum naiba te iubesc parintii ei daca apoi zici ca taicaso nu o lasa sa se vada cu tine?
Faci o afirmatie si apoi te contrazici singur.
Un an si doua luni fara relatii intime, inseamna ca unu din voi are probleme.
Va vedeti la 3-4 luni? Aia nu mai e relatie...
In fine, nu ar fi rau sa va bagati mintile in cap si sa terminati cu prostiile astea.

| PIPER23 a răspuns:

Personal nu am inteles intrebarea ta. Relatie de 1 an, dar daca va vedeti o data la 4 luni...inseamna ca v'ati vazut de vreo 3 ori. Parintii ei te iubesc, dar pe jumate. Ne intrebi daca esti fericit? Fa'te inteles, iar apoi poate o sa reusim sa te ajutam.

| cascadoryes a răspuns:

Amice,uite, daca voi va vedeti la 3, 4 luni inseamna ca nu esti intr-o relatie, decat una de prietenie.Si tu nu poti fi impreuna cu ea de 1 an si 2 luni precum spui, stii de ce? Pentru ca practic in acest an tu te.ai vazut cu ea de 3, 4 ori..si nu poti spune ca esti cu ea de 1 an, poti pune doar ca o cunosti mai bine de un an, atat... Cat despre parintii fetei nu poti spune ca tin la tine deodata ce nu o lasa pe fata sa te vada.Off..mai bine ai deschide ochii, tu nu te aflii intr-o relatie