Am vazut un documentar foarte bun pe tema asta in prisma stiintei ce ne aduce fericirea, sa ajuns la concluzia ca exprientele si a ajuta pe cineva aduce fericirea mai mult decat daca tiai cumpara ceva material, cred ca sta e adevarul o exprienta nu se compara cu ceva material, de exemplu o calatorie in alt oras unde poti cunoaste persoane noi, noi peisaje cred ca ne va ramane mereu in minte
Fericirea este un lucru relativ pentru mine.
Sunt fericit daca persoanele la care tin sunt fericite.
"Fericirea se afla in lucruri mici", adica cateva shot-uri de tequila si gata, esti fericit.
Fericirea consta in gandire. Poti fii fericit oricand, si acum daca vrei. Este de ajuns sa te gandesti la ceva frumos care are sanse mari sa ti-se intample. Si crede-ma, trebuie sa existe ceva si pentru tine! Niciodata nu o sa insemne fericire daca ai bani si nu-ti mai poti vede capul de palatele si vilele pe care le ai! Fericirea este simpla si pura, nu iti trebuie nimic mai mult decat un gand, un sentiment, un prieten, o iubita. Oricare din toate astea!
Buna!
Fericirea se poate gasi si in lucrurile mici.
Ea poate consta intr-o iesire cu prietenul, o plimbare cu catelul, starea de bine, rugaciunea.
Poti fi fericit si ajutand pe celelalt.
Faptul ca poti merge, vedea, vorbi si altii nu o pot face din anumite probleme de sanatate, tot fericire si recunostiinta poate fi
Pentru unii fericirea e alaturi de Dumnezeu si de familie, iar pentru altii ea consta in lucrurile materiale.
Fiecare isi obtine fericirea dipa gandurile ai sufletul lui
Intri pe www.eronew.com si gasesti fericirea seara singur pe scaunu de pc. :)) frate fericirea nu mai exista in Romania, aici e numai depresia :I
Depinde de la om la om. Fericirea unora consta in bani, altora consta in iubire, familie, prieteni... Fericirea e ceva temporar. Fericirea mea consta in prieteni, familie si momentan intr-o persoana...
Pai fericirea pentru mine este cand mananc,stau cu bff-ul meu, ma distrez cu prieteni, vad ca am o notificare pe TPU. Cred ca o pot obtine incercand ca daca stau suparata nu o sa pot fi fericita, trebuie sa incerc sa mai zambesc la o persoana, sa rad cand aud o gluma buna...Dar cred ca fericirea este trecatoare si doar o falsa placere.
oliviaaa întreabă: