| Face2face a întrebat:

Ce este imposibil pentru voi... dar totusi va doriti acel lucru?

Răspuns Câştigător
| JustShadows a răspuns:

Buna!happyNu cred ca e ceva imposibil pentru oameni, cred ca puterea sta in noi.Lucrul asta il spun cand sunt ceva mai increzatoare, dar cand sunt ceva mai vulnerabila, si putin egoista, cred ca imposibil pentru mine este sa-mi vindec mama! Cel putin asa a fost pana acum, si cred ca lucrurile nu se vor schimba curand.Asa ca...as alege ca raspuns la intrebarea ta urmatorul raspuns:Imposibil pentru mine este sa pot face toata lumea din.acest univers sa fie perfect sanatoasa, sunt constienta ca cer prea mult, dar asta mi se pare imposibil, sa pot lua suferinta tuturor persoanelor din jur, s-o absorb eu si s-o pastrez in mine, este un lucru imposibil, dar pe care mi-l doresc din tot sufletul.Am o viata inainte sa incerc sa fac asta, si poate candva nu va mai fi imposibil. Spune-ne si parerea ta! Ai grija de tine!happy

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

E imposibil sa fiu fericita.Insa e bine ca pot face pe cineva fericithee hee

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

O relatie cu cineva...oh go on deja m-am obisnuit cu gandul ca e imposibil.
Si nu te gandi ca e cu 6 sau 10 ani mai mare. E mult mai mult. Dar nici "bosorog" nu e, ca n-as fi nebunabig grin

pa, pa.

| Hmmmm a răspuns:

Imi doresc foarte mult sa nu mai fiu inconjurata de oameni care ma mint cu fel si fel de chestii, dar stii tu prea bine ca asta este imposibil...tot ce imi ramane este sa visez si sa sper ca va fi asa candva, dar revin mult prea repede cu picioarele pe pamant!

| lavynika a răspuns:

As mania soarta daca as spune ca nu am tot ce imi doresc:p

| Rioko a răspuns:

Pai, de cand eram mica mi-am dorit sa zbor, cu porumbeii sau sa ma transform in pasare si sa zbor tot cu ei, sa ajung unde vreau, cand vreau si sa nu intarzii vreodata undeva.
Este si va ramane doar un vis. Exact ca in melodia : Dana-zbor
"Am visat sa zbor...degeaba mi-au zis ca e doar un vis
E atat de usor...cred in tine, zbor."
Si ceva care ar trebui sa fie usor pentru unii dar imposibil pentru mine sa iau mai mult de 9 la fizica laughing

| ancutsa410 a răspuns:

Sa-l bath pe basesculaughing

| Shake a răspuns:

Am tot ce imi doresc, nu pot sa cer mai multhappy

| bkmad a răspuns:

Sa ma vad cu un tip din bucsad

| Mony a răspuns:

Sa zborlaughinglaughinglaughing
sau sa vad sezonul 5 dintr-o emisiune fainalaughinglaughinglaughing(care so scos de la tv in 2008crying)