Ce te interesează pe tine de fetele minore? De ce pui întrebarea aici de parca asta e singura ta grija? Sunt atâtea lucruri mai rele decât ca o fata de 16 ani face dragoste cu iubitul ei. Dacă cineva profita de aceste fete, sau le droghează este vina acelor infractori nu al fetelor.
Nimeni nu are dreptul sa drogheze sau sa abuzeze alta ființă. Astea sunt infracțiuni și se pedepsesc cu închisoarea. Nu poți spune ca cineva își merita soarta dacă nu a făcut nici un rău nimănui, nici o infracțiune. Eu nu sunt superficiala în schimb tu ești plin de ura, și ca orice misogin posibil refuzat de fete îndrepți atenția către ele, de parca aceste fete fac rău cuiva. Dacă aleg sa își înceapă viata sexuala nu e treaba ta sau a mea ci a lor și eventual părinților. Problema e doar a bărbaților bolnavi care profita de fete din familii destrămate și cu probleme.
Dar despre baietii de 12-16 ani care fac sex nu zici nimic? Ei de ce nu aleg calea "corecta"? Ei nu devin drogati, depravati, sau ce mai insinuezi tu aici? De ce spun ca sunt virgini? Sau ai o problema doar cu fetele pentru ca esti misogin/a?
In primul rand, este normal ca la inceputul pubertatii sa ai nevoi fizice si curiozitati. De aceea este nevoie de educatie sexuala in scoli, si de parinti normali la cap care discuta cu copiii lor, ii protejeaza de anturaje proaste, si le ofera prijinul emotional de care au nevoie. Faptul ca nu este educatie sexuala duce la astfel de situatii in care adolescentii isi incep viata sexuala necunoscand implicarile si riscurile la care se expun
Kendel calmezate bro-_-
Nu vreau răspunsuri de la misandriste care nu înțeleg ca o fata de 13 ani *** de tot satul nu poate niciodată sa fie ca un băiat care a *** tot satul. Baiatul dupa ce o face spune ca a facut-o, e o mandrie. Fata deschide picioarele, baiatul este educat bine doar de catre o fata care se respecta. Fetele au acces mult mai usor la sex decat baietii, deci ele sunt cele care trebuie sa educe, mai ales ca se cred mai mature. La inceputul pubertatii intelegi ca totusi este prea devreme sa iti satisfaci astfel de nevoi. Parintii nu sunt dumnezei sa stea lângă curul lor 24/24 și degeaba le oferă sprijin emoțional dacă ele aleg alta cale. Parintii nu cunosc cât de parșiv este modul acestor copile pentru a ascunde ce fac.
Bă turbatule tu încă ești în 1800 toamna? Ai sânge în ouțele tale nespălate de mascul, să i spui asta lu mă ta, care te-a făcut desfăcând picioarele așa cum zici tu? 0 dudui
Cine va ramane curat va vedea lumea curat, cine se murdareste pe suflet va vedea doar placerea.Si baietii si fetele sunt vinovat, si sunt de acord cu tine ca pot sa aiba curioazitati dar sa le mentina cu o persoana si sa nu le imparta cu altii.Probezi?,vei fi probat si refuzat din motive care daca era ca amandoi sa fie curati nu s ar fi despartit. Sex =sacru(taina)
Cui ii pasa de ce se comporta asa acele fete? Sa se comporte cum vor, egal pentru mine. Eu vad in intrebarea ta un mare insucces la femei si poate si ceva virginitate. Atat.
Tu dacă ai o fiica, îți pasa ma dea ea sau o lași sa fie wc-ul altor indivizi. mulți poate o și amenință/ șantajează/ droghează/ o pun sa producă bani. un retard iosit de empatie poate lasa un comentariu ca al tău.
Eu daca am o fiică sunt in stare sa ii ofer suficientă educație încât să nu se uite niciodată la un meltean (și implicit la unul ca tine ). Nu am de ce sa fiu stresat atât timp cât i-am dat educația necesară. Simplu!
Tot insucces și virginitate vad in tine
Ba martalogule, ce educație sa ii dai ma tu unei fete când vorbești ca un cocalar frustrat? Cu educația ta maxim o fiica ar realiza ce tata ignorat care și cât de ușor poate sa îl prosteasca. Tu mai bine te-ai uita în oglinda și ai realiza cât de prost ești și ca ar fi cazul sa îți păstrezi aprecierile imbecile pentru tine.
Ia un Snickers.....nu ești tu când ți e foame!
Nu au gândirea dezvoltata la vârsta aia și nici părinții nu vorbesc cu proprii copii pentru ca da " este un subiect rușinos ", iar la scoala ce se face? Nimic, pentru ca noi suntem " nu, nu vrem ore de educație sexuala în scoli ".
Dar bine este un subiect cu multe explicații, nu?
Copile de 12 ani fraierite de pedofilii de 20 de ani, care sunt conștienți de ce fac ca doar sunt " adulți ".
Dar și de băiețași în calduri de cu 2- 3 ani mai mari, care cer nudeuri și ar complimenta și ar spune orice doar ca să își atingă interesul.
În concluzie, fetele sunt naive la vârsta respectiva, iar băieții profita de ele din cauza asta.
Pentru că simt că au făcut ceva imoral de aceea nu spun părinților. Ele știu că vor fi blamate atât de societate cât și de părinți de aceea preferă să tacă. Asta din cauză că părinții nu sunt atenți și nu comunica suficient cu copii lor.
Dacă parintii le-au educat sa fie bune, oare nu au ales ele singure calea greșită? Totuși de ce nu au frica ca pot ajunge prostituate, bătute, drogate. dar au frica sa spună ca au făcut ce au făcut și sa pună stop devreme. Oare nu sesizează imediat pericolul? Accepta plăcerea și nu le pasa de nimic, nu se gândesc ca pot lua boli, pot rămâne însărcinate? Cred ca acei indivizi le vad cu ochi buni și ca nu vor spune? De ce prefera calea asta cu prețul vieții?
Ai dreptate frate îți spun sincer cu toată inima si ma jur pe Dumnezeu ca ai dreptate cu Adevărat la tot ce spui ai zici da ce poți face tu frate si eu daca copii ăștia au crescut in așa famili si asta fac si ei mai departe ce poți face daca ei aleg sa trăiască așa? Le place le place asa viata le pune cineva cu forța? Le spune cineva xu forta s-o faca? Nu nimeni absolut nimeni frate nu le obligă nu le forțează cu bună voință cu buna conștientă singure fac asta si daca ei aleg sa faca așa si le place sa trăiesc așa viață asta este nu ai ce face nici tu nici eu nici nimeni
C0ae vorbești de copii care sunt influențabili și vrei să zici că în situații de genul lor le place? Ce turbat ești
În cazuri de genul e vina părinților și că nu avem educație sexuală în școli
Mars cu limbajul de cocalar(a) de aici. parintii nu stau 24 din 24 cu ei, multi se chinuie cu ei sa ii educe cât mai sănătos. Cat de ipocrit sa fii sa spui ca ei nu iau decizii de genul gandindu-se la plăcere mai mult decat la alte aspecte? Ce educație sexuala vrei ma în scoli când toți au telefon și TV și aud de infinite ori despre metode de contraceptie/ bts/ anatomia corpului? Copiii ăștia știu mult mai multe lucruri decat cred adulții, dar nu vor sa înțeleagă ca nu pot avea libertatea aia de a face orice, oricum.
Geo ești o cauză pierdută și aberezi într un mod bolnav...Cum adică cu toții au telefoane/ televizoare? Cred că nu știi despre ce vorbești și ești un privilegiat și dacă părinții nu au timp de copii, atunci de ce îi fac? Ești vai mama ta
Și dacă o luam așa, știi că se întâmplă abuzuri și în familie, da? și în majoritatea cazurilor tații își abuzează copii din câte știu eu, dar copii de 6/7 ani o fac din plăcere că sunt cazuri și de genul?
Ba băiatule, du-te ca ma doare capul când citesc ce scrii.
Asta ar trebui să zic eu
Ba frate copii ăștia le place aa faca prosti asta e ce sa facem acum? Asta e copii obraznici
Polini70 întreabă: