Eu sunt cam perfectionista deci am doua variante una e cam superficiala:
Lumea este un loc care ne da posibilitatea sa fim fericiti si sa ne implinim visele oricat de imposibile par.Dar scopul nostru este sa gasim iubirea, dar putem face asta implinindu-ne visele, poate tocmaia sa vom da de acea ppersoana. Uneori terbuie sa fim irealisti ca sa avem incredere in noi si sa incercam sa trecem cu vederea partea urata a acestei lumi, iau uneori trebuie sa fim realisti ca sa observam frumusetea acestei lumi.
In fond,, Lumea" mai poate fi si un loc care are ca scop sa ne faca sa realizam ca fericiti in lumea asta nu vom putea fi niciodata si doar in cealalta viata vom fi fericiti (asta eparere de emo PS:nu sunt emo )
Lumea este locul in care ne nastem, crestem, ne maturizam, invatam si murim.Este locul in care ne putem exprima, putem gresi si invata.
Pentru mine lumea reprezinta planeta noastra pentru ca este lumea mea o iubesc chiar daca noi oamenii santm plini de ura ne gandim la bani si avutii in aceasta lume mare sunt inca oameni care gandesc diferit isi iubesc semenii la fel ca propria familie eu cred ca aceasta lume pentru noi a fost si va ramane un mister care asteapta sa fie descoperit adevaratul sens al ratiunii umane noi inca nu stim ce este dragostea pentru natura planeta semenii nostri si tot ce ne inconjoara sper ca cineva sa citeasca raspunsul meu si sa ne gandim mai bine ce inseamna de fapt aceasta lume
ByByEly întreabă:
ILoVeFRidaY întreabă: