| shakespearemondialu a întrebat:

Ce este mai exact experiență de viață? Când spune cineva că nu ai experiență de viață, la ce se referă? Care este diferența dintre experiență de viață și școala vieții?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| elleelena852 a răspuns:

Nu cred că e vreo diferență sau poate sa fie daca te gândești că experiență de viață ar putea înseamnă ca ai experimentat viață pe deplin. Scoala vieții însemna mai mult cand realizezi prin ce încercări te-a trecut viață, iar tu încă nu te-ai lăsat ( deci esti descurcăreț si stii să te descurci in orice situație dificilă). Cand spune cineva ca nu ai experiență de viață, poate se referă că n-ai experimenatat viață( stii tu, petreceri, lucruri noi etc). Sper ca te-am ajutat, nu-s sigura că e corect, dar mna...
laughing

| shakespearemondialu explică (pentru elleelena852):

Deci experienta de viață tine mai mult de relaționare cu oameni?

| elleelena852 a răspuns (pentru shakespearemondialu):

Poate sa fie si asta! Eu consider că ai experiență de viață atunci când poți spune că ai incercat de toate. Deci, in opinia mea, niciodata nu vei avea pe deplin experiență de viață. Poate o ai doar intr-un anumit domeniu. De exemplu la un interviu: Am experiență de viață, am socializat cu multe persoane( de diferite tipuri), m-am distrat in adolescenta, am avut diferite joburi (fiecare fiind ceva nou pentru mine). Deci scoala vieții o înveți mai mult atunci cand esti capabil sa te protejezi de anumite persoane singur, cand ai trecut prin multe si acum esti capabil "sa iei viata de coarne", iar experiență de viață o acumulezi pe parcursul vietii, din experiențe noi și cu ajutorul unor anumite persoane.laughing

3 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Inteligenta emoțională și cultură generală.