Dragoste este de 1000 de ori mai importanta. Daca exista dragoste nu mai e nevoie de nimic
Dragostea.
banii vin si se duc dar dragostea ramane pe veci
banii nu aduc fericirea
Depinde de persoana... pentru ca exista persoane care inteleg prin iubire, o persoana care are bani si o poate intretine, si sunt persoane care vad mai presus de aceste lucruri trecatoare si considera ca iubirea are o importanta mai mare in viata lor
Eu sunt de parere ca daca reusesti sa le combini, depinde de tine in ce proportii fiecare, poti ajunge sa fii fericit/a si implinit/a
Dragostea dar si banii intr-un fel. Daca nu ai bani cum mananci? Cum ar fi viata daca nu ar fi dragoste? Eu cred ca aman2.
Buna.
Hm pentru. unii este baii, pentru.altiidragostea.Cel putin eu nu am de gand sa ma casatoresc din interes ci din dragoste.Pt. mine cea mai importanta este ``dragostea``. Precum zice ALYNHoliavo banii sunt trecatiori dar ``Dragostea nu va pieri niciodata``!
Intodeuna sa alegi dragostea nu baii.Nici bani nu sunt rai, orcand ai nevoie de bani.Deci dragostea este cel mai minunat lucru.
Cel mai bine e sa le combini. daca le ai pe ambele te poti considera un om foarte fericit
Si banii si dragostea sin t importante, aceste lucruri depind una de alta, daca exista dragoste se fac si bani.
Dragostea ...cand esti yubit d persoana d langa tine poti sa faci multe lucruri ...degeaba ay bani si ai sufletul gol dragostea nu se cumpara...
Eu cred ca dragostea este cea mai importanta dar este bine sa ai si bani pentru ca este o necesitate dar daca ai de ales intre foarte multi bani sau mai putini bani dar o dragoste adevarata mai bine alegi dragostea, sa nu uiti niciodata ca tu faci banii, nu banii te fac pe tine
anonim_4396 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: