| Marinusik a întrebat:

Ce este mai important prietenia sau dragostea?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
25 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

E vital sa fii prieten foarte bun cu persoana pe care o iubesti.Cand vor disparea sentimentele, va ramane prietenia, care e de neclintit.Prietenia merge mana in mana cu dragostea, functioneaza impreuna, nu le poti desparti.Nu poti fi prieten cu cineva la care nu tii.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Dragostea poate fi unica.....prieteni mai gasesti.

| psiholoaga a răspuns:

Daca e musai sa alegi, eu zic ca prietenia. Dragostea se duce oricum la un moment dat si dupa, ramane prietenie.

mira
| mira a răspuns:

In viata este nevoie de amandoua. Mira

| want2bMajestic a răspuns:

Eu zic ca toate sunt importante in egala masura... un prieten trebuie sa iti demonstreze ca este cu adevarat prietenul tau si intr-o relatie pers iubita de catre tine trebuie sa iti demonstreze ca esti unicul luceafar de pe cer.

eileen
| eileen a răspuns:

Eu nu as putea trai fara amandoua. Prietenia tine forever daca este intretinuta, daca esti sincer si stii sa accepti un sfat bun chiar daca iti vine sa strambi din nas, iar dragostea este motorul inimiiwinking

leonardk
| leonardk a răspuns:

Prietenie fara dragoste - exista. Dragoste fara prietenie....nu! Tu alegi acum

| andi a răspuns:

Dragostea

| ghem a răspuns:

Amabele. pentru ca in dragoste exista si prietenie si viceversa, ca doar nu esti prieten cu cineva pe care l urasti nu? acum depide de situatie si de fiecare persoana. dar cred ca ambele sunt la fel de importante. omul e o fiinta sociala si asta inseamna automat ca are nevoie de aceste doua sentimente sa se exprime dar si sa le primeasca de la cei din jur.

| jani a răspuns:

Cred ca persoana care iti ofera dragoste...iti ofera cea mai sincera prietenie...in rest prieteniile sunt cam...cu dus intors...barfa multa...invidie...acu fiecare le stie pe ale lui...de fiecare dintre noi depinde ce punem pe prim plan...

| DiMoDi a răspuns:

Unde dragoste nu e, nimic nu e! Iar dragostea dacă nu se bazează pe o prietenie reală, nu mai este dragoste
* Psiholoaga, dă-mi voie să te contrazic... adevărata dragoste NU ESTE TRECATOARE.

| tukhey23 a răspuns:

Eu cred ca niciuna. Daca nu crezi in cel de langa tine. cu siguranta prietenia si pe urma iubirea niciodata nu vor fi realizate.Trebuie sa ai incredere in prietenul/prietena ca sa ai o relatie buna. happy

| miry a răspuns:

Daca ar fi dupa mine ambele sunt importante dar tiinand cont ca in ziua de azi mai greu ai norocul de a avea macar un prieten adevarat, dragostea e pe primul loc daca e adevarata

| cristina_6456 a răspuns:

DRAGOSTEA DACAE DRAGOSTE EXISTA SI PRIETENIE

| Teardrop:] a răspuns:

Dragostea:X

| nicp a răspuns:

Fiecare are scopul lui. Importante sunt amandoua. De obicei nu poate exista dragoste fara prietenie. Ideal e sa le ai pe amandoua.

| flaviak a răspuns:

Prietenia deoarece prietenii adevarati ii poti avea toata viata in timp ce dragostea e trecatoare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragostea e tot o prietenie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut odata un prieten care.isi batea joc de mine.nu stiu daca era constient de ce facea sau nu...in orice caz, eu nulaughing.prietena mea.cand aveam vreo 2 luni. incercase de multe ori sa-mi deschida ochii, sa ma faca sa-mi dau seama de cum sta treaba.eu o intelegeam, doar ca vroiam sa-i mai dau "inca o sansa" lu` asta...si i-am tot dat.pe tema asta m-am certat de nenumarate ori cu prietena.si cand intr-o cearta. ii spuneam acestui "prieten" ce zicea prietena mea( era o cearta pe messlaughing ) .asta cica s-o enervat ca ne tot certam atata.si vroia saracu sa ma ajute...si s-o gandit sa o injurethumbs up...straight face. i-am dat ignore si am plecat sa ma intalnesc cu prietena. ea m-a iertat ca nu am ascultat-o de la inceput... dupa asta n-am mai vorbit cu el vreo 4 luni... timp in care se tot milogea de mine sa il iert, iar eu m-am tinut tare pana la un moment dat, pentru ca o iubesc pe fata mea.happy si nu mi-a convenit deloc ca "cel mai bun prieten al meu" sa o injure...marog...pana la urma m-o convins sa-i scot ignore-ul si am vorbit tot mai mult.si ne intelegeam din nou mai bine...doar ca.nu am avut curaj sa-i spun si prietenei ca m-am impacat cu elstraight face. prietenia asta "pe ascuns" o tinut vreo o luna.pana cand s-o prins prietena ca am mintit-o.straight face.atunci o vrut sa ne despartim, dar ne-am impacat pana la urma...si dupa multe discutii serioase despre "prietenu`" asta... o reusit prietena in sfarsit sa ma aduca cu adevarat cu picioarele pe pamant...acum ex-bf-ul asta nu mai vorbesc aproape de loc.nici nu ne salutam. vorbim numa cand imi cere cate o tigare prin pauze.oh go on.in orice caz... ii multumesc mult prietenei mele ca ma iubeste si ca are atata rabdare cu mine...anyway.nu ma iubeste mai mult decat o iubesc eu pe eawhistlingbig grin
Deci. dupa parerea mea...prietenii is aproape toti de doi bani... cel putin asa au fost toti "prietenii mei cei mai buni"...in prietena mea am gasit si dragoste, si prietenie, pentru ca pentru mine, ea nu inseamna numai partenera mea, ci si cea mai buna prietenabig grin
se poatebig grin. e greu pana gasesti persoana de genu care ti se potriveste... da` se poatehappylove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenia e cea mia importanta credeti-ma oameni buni eu am trecut prin asa ceva si stiu ce inseamna sa iti pierzi prietenii pentru persoana iubita...si dupa aceea sa ii recapetzi inapoi... dar cel mai bine e sa si iubesti si sa ai si prieteni...asta e combinatzia perfecta...baftawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca le poti avea pe amndoua, dar foarte greu... mai ales ca in cel de langa tine poti avea si o prietenie si o relatie serioasa pana vezi ca sentimentele incep sa scada si se iroseste totul. Orikum prietenie este cel mai important lucru dupa parerea mea... este greu sa iti gasesti prietenul ideal... in care sa ai si incredere si sa sty ca nu te vorbeste "pe la spate" ...depinde daca sufletul lui iti vrea binele...ca daca iti vrea raul... te trage in jos si o sa fie raw pentru amandoi. Se intampla multe in viata...sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sau

| HeyItsDiana a răspuns:

Prietenia adevarata nu prea cred ca exista ci doar in filme...Dar dragostea daca o gasesti este cel mai important:Xdar exista si iubire falsa si atunci te duci in bratele prietenului care totusi de multe ori te barfeste pe ascunssad

| ingeras_3707 a răspuns:

Eu zic ca aman2 sunt importante dar mai mult dragostea :X

Întrebări similare