Mandrila, din tara unde ne scrii acum este razboi, daca Sefan al vostru a cucerit ceva nu a facut-o de unul singur, stiu de la un coleg de gradinita care a luptat impreuna cu Fane Babanul la cotul Donului ca si in materie de femei era aiurea, trebuia altul sa-i faca lipeala cu o gagica, chiar daca te crezi nepot de-al lui eu zic sa-ti iei galetusa si lopetica si s ate cari la scara ta, uratule!
Uite doamna G. cine vrea sa te cucereasca Ti-am zis ca il fac sa-si dea in petec?, sa sari cu baxul de bere ca ne suparam
In privinta ta mai nume de "prim-ministru iesit din garantie" nu pot spune doar ca atunci cand incerci sa te dai mare-n apa mica risti sa-ti rupi capul si sa ti se vada caracterul infect de care dai dovada, cei de teapa ta fac Moldova de ras.
1.Macar am curajul sa-mi pun numele meu intreg pe site, varsta, poza reala si locatia spre deosebire de tine;
2.Nu ma dau mare, chiar asa si sunt.In plus de asta am si cu ce;
3.Caracter infect?
Chiar nu-mi pasa.Am mai zis asta;
4.Nu cred ca fac Moldova de ras.Ce treaba are Moldova in discutiile de aici?
Apropo, spre deosebire de alte regiuni din tara, Moldova nu a fost cucerita de nimeni.A platit cel mult tribut.
5.WTF?
Am ajuns sa dau explicatii unui obosit? Ihh am facut o mica exceptie in seara asta.
Cat despre doamna G. asa cum o numesti am o parere buna.E o tipa cu principii. Apreciez.
Inteligent conteaza deoarecce ai mai multe sanse sa vina fetele la tine, decat sa fii frumos dar prost peste masura Este bine sa fii si frumos si inteligent. Puternic mental este si ea o calitate buna. Bafta in continuare! Funda?
Cel mai important este sa ai un cont zdravan in banca. Restu nu mai conteaza.
Cel mai important pentru mine este sa fiu inteligent, deoarece cu inteligenta devii cineva.
1. Nume de prosti se vad pe toate gardurile
2. Ai cu ce, prostia si orgoliul nu-ti lpsesc
3.A nu-ti pasa denota nesimtire
4.A fost si e cucerita mereu, de prostie si ingamfare
5.Eu sunt obosit, spre deosebire de tine care esti odihnit la minte
RAY întreabă: