| dulshe a întrebat:

Ce este moda asta? adica de unde se stie ca anul acesta se poarta verde, galben( sau ce se poata)?

5 răspunsuri:
| Parintele a răspuns:

Niste idioti au impresia ca eri comanda cum sa se imbrace lume. Daca esti atent(a) o sa vezi ca ce s-a purtat acum 10 ani se reia.caci astia.creatorii de moda, nu prea au imaginatie.Si profita de faptul ca cei care au purtat acum 10 ani o bluza vor avea o varsa la care nu vor mai purta acelasi lucru cand vor scoate din nou aceeasi tendinta pe piata.si altii o vor lua drept ceva nou.

| dEutSa_8892 a răspuns:

Pentru ca exista niste creatori de moda, iar toata lumea care frecventeaza programele acestea, iau in calcul ce se spune la televizor si pe net...
Aceste emisiuni nu sunt create chiar fara motiv, sunt create ca lumea sa vada bunul gust al hainelor...nu zic ca acum tot ce se da pe net si la tv e chiar de bun gust... da` fiecare stilist incearca sa creeze o noua moda, o noua lume in care el sa "fie conducatorul" chatterbox

| andi a răspuns:

Anul asta am auzit k se poarta culoarea pielii...big grinwinking

| masly a răspuns:

De acord k voi... da ak pe bine voi nu va imbrakati la moda? toata lumea o face sa fie si ei priviti k alti ochi... cei care nu se imbraca la moda cica sunt tarani sti... asa candeste majoritatea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu port ce consider ca ma avantajeaza si-n special de starea mea de zi cu zi, la moda se poarta lake-ii si fitosii fara personalitate