| Amelii a întrebat:

Ce este o "pitipoanca" in opinia voastra?

Răspuns Câştigător
| さいゆき a răspuns:

O pitipoanca poate sa aiba mai multe definiti. In primul rand in viziunea mea o pitipoanca este acea fata care poarta haine indecente (aici ma refer la fuste foarte scurte, bluze ori prea scurte ori transparente si cu decolteu imens, si acei pantofi cu tocuri exacerate in mijlocul zilei si cand vin la scoala), machiajul exagerat (tone de fond de ten, rimel, ruj in cele mai tipatoare culori). O pitipoanca vrea mereu sa fie cea care iese in evidenta prin orice, pentru asta isi arata sani ori de cate ori are ocazia. Apoi o mai vad ca pe o tipa care nu e in stare sa poarte o conversatie normala cu cineva si care face prost si ciudat pe toata lumea care vorbeste despre un subiect care pe ea o depaseste (subiect cum ar fi: arta, stiinta, cartile etc.)
Apoi o mai vad ca pe o fata care nu poate sa traiasca daca nu are pe cineva langa ea (aici ma refer la un tip la fel ca si ea), aceasta fiinta isi imi duce viata prin mall-uri, baruri si cluburi de fite.
Cam asta e in mare o pitipoanca in opinia mea.

4 răspunsuri:
| ady_9556 a răspuns:

Se imbraca STRIDENT.si are o fata de iti vine sa ii dai in capbatting eyelashes!

| Danyel a răspuns:

O fata ...mai deosebita.

| DontHaveANamee a răspuns:

O idioata care n-are ce face acasa, imbracata cu o fustita care la o mica miscare i se ridica. Sper ca n-am fost prea jignitoare si sper ca am fost inteleasahappy.

| DanielutzaJD a răspuns:

O fata care are un comportament sclifosit, o fata care se imbraca cu niste haine care "tipa" pe ea, o fata care se macheaza mult prea mult decat ii trebuie, o fata care nu stie sa vorbeasca cu persoanele mai mari decat ea (ca varsta) asa vad eu o pitipoanca...bine poate exista si mici mici exceptii (cam 5-10 %) dintre pitipoance sa fie asa doar in afara, dar daca le cunosti bine sa fie cu totul alte persoanewinking

Întrebări similare