| Alien a întrebat:

Ce este omul? ?

10 răspunsuri:
| Myssteriusthanlife a răspuns:

Tot un animal dar mai avansat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un animal rational. Sau ...rational ar trebui.

| Elena1234456 a răspuns:

O faptura cu ratiune. ( raspunsul apartine profesoarei mele de logica laughing mereu pune intrebarea asta ).

| Mist a răspuns:

Oamenii sunt...eu...si tu.si restul lumii.
Tot ce vezi tu si seamana cu tine si are viata este om.

| Buterflydana a răspuns:

. Ființă superioară, socială, care se caracterizează prin gândire, inteligență și limbaj articulat, iar din punct de vedere morfologic prin poziția verticală a corpului și structura piciorului adaptată la aceasta, mâinile libere și apte de a efectua mișcări fine și creierul deosebit de dezvoltat

| ZoZoHeart a răspuns:

Buna!
Omul este "maimuta" evoluata. O creatie a lui D-zeu superioara altor fiinte, ce isi poate dezvolta IQ-ul si ce poate desfasura acivitati imposibile pentru restul vietatilor terestre.
Omul, spre deosibire de fiintele inferioare lui, merge in doua picioare fara probleme...

P. S: raspunsul l-am scris singura. nu-i copiat de pe net si am scris acolo ce am eu in cap.

| Psihiatra a răspuns:

In biblie scrie ca omul este bijuteria coroanei creatiei. El este superior tuturor, dar inferior ingerilor si lui Dumnezeu.Este cea mai avansata creatura.Este inzestrat cu ratiune, ganduri, sentimente.

| Static a răspuns:

Omul este un homo sapiens sapiens, dupa parerea mea omul este un animal mult mai evoluat, insa tot are instinct si apucaturi, uneori. Diferenta este ca gandeste si judeca asa cum trebuiewinking. Cea cel il face sa puna totul la locul lor si sa fie aproape perfect.

| Razvan a răspuns:

Omul este un prost.Sau.

| Armyanka a răspuns:

Un om

Întrebări similare