O mare porcarie.Totul pare perfect si roz la inceput, iar dupa aceea dispare toata "iubirea"...Chestia e ca nu prea poti iubi in adevaratul sens al cuvantului cand esti adolescent...
Oricum, asta e parerea mea...
Pentru majoritatea de 14-17 ani, înseamnă mai mult decât ar trebuisă însemne.
Eu cred că e un mare căcat. Mucoși ce n-au nici vârsta legală pentru a cumpăra o bere și o feracă pe banii părinților, dar au ei impresia că știu ce-i aia dragoste adevărată, că au înțeles chestii de la viață și-și dau tot felul de impresii de oameni mari.
Pentru mine e o chestie invaluita in penibil.
Daca arunci o privire la 90% dintre lipelile astea ieftine, toate sunt facute publice, pentru ca ele chiar sunt de importanta locala de-acolo de unde sunt.
Ploi de emoticoane retarde, statusuri pentru aia cu mintea lejera, in general despre profunzimea iubirii si importanta ei, ca doar aia e baza. Si mai sunt alte obiceiuri cretine cu care semnalizeaza prostul ca el poate sa ofere iubire, ceva ce fiecare dintre noi poate.
Cea mai amuzanta prostie.
"Te iubesc!"
"Si eu te iubesc!"
Ba esti prost? Ai 15-17 ani si zici d'astea ma? Ba si eu am 17 ani ma si ma joc jocuri ma, o frec ma, ma fac varza si daca am noroc o pun cu una la fel de varza ca mine ma.Cand vad si tarfe care considera dragostea o prostie sunt la modul "Awww...hai ma, ti-a dat-o la caca si nu te-a mai sunat dupa?".Mai da-o-ncolo de treaba.