Dupa parerea mea, iubirea este viaţă. Şi dacă îţi lipseşte iubirea, îţi lipseşte viaţa. Daca traiesc pentru a avea un scop in viata, atunci vreau ca acela sa fie gasirea iubirii adevarate, iar daca nu o gasesc, prefer sa mor incercand. Iubirea este ceva atât de deosebit încât n-o poţi ascunde, unde există, nici s-o simulezi, acolo unde nu există. Iubirea este recunoasterea sufletului tau in altul.
Cel mai frumoas sentiment
Si singurul sentiment din lume pe care poti sa il explici atat de greu
Un rahat de caine in care calci.Te murdareste si cel mai probabil te irita. Ma rog, asta doar daca nu esti Tanti Aglaia si crezi ca o sa castigi ceva. Si a dracului, chiar ti se intampla.
Nu stiu ce am debitat pe-aici, dar sunt frustrata, iar chestiile pe care le scriu cand sunt frustrata nu au sens.
Pentru mine iubirea este acel sentiment care imi da puterea sa termin orice treaba, antrenament am ca-sa o pot vedea!
Sti,eu cred, ca iubirea este cea mai rea, si mai inselatoare chestie micuta, pe care nimeni nu a vazut-o, dar uni au simtito.Si oricat ai incca nu poti sa fi unul cu persoana iubita. Orice dagoste e trecatoare, da cat suntem tineri e bine sa traiesti i iluzia ca iti vei intalni printesa adormita, sau printul fermecator pe armasar alb...parerea mea...
Singurul sentiment care nu-l poti explica, iubirea nu se explica ci se simte si se demonstreaza!
Iubirea e ca o musca nu te lasa in pace pana nu o dai tu afara... acum depinde daca nu iti place musca si vrei sa o pastrezi! :*
anonim_4396 întreabă:
BabyGirl06 întreabă:
JustmeV întreabă: