| KrazySmile a întrebat:

Ce este pentru voi prietenia? dar fara aforisme, citate, simplu in opinia voastra**cel mai frumos ras[uns primeste *funda*

Răspuns Câştigător
| blueangel99 a răspuns:

Asta ştiu sigur că nu e fumată, ci e de la mine:
Pentru mine, prietenia reprezintă o comoară. Cred că ştii şi tu cum e să ai o persoană alături la bine şi la greu, pe care să te poţi baza în orice situaţie, şi pe care, la rândul tău, să o ajuţi şi să îi oferi compătimire, alinare etc.
Sper că te-am ajutat.

3 răspunsuri:
| StarkWolf a răspuns:

Pentru mine prietenia inseamna tot. Am o prietena care este intotdeauna langa mine si la bine si la rau si mereu ma ajuta si eu la fel si ei ii pot spune orice si ea la fel mie...ne ajutam la bine si la rau mereu, ne distram impreuna, vine la mine mereu si ramane si eu la ea si impartim tot...suntem ca 2 surori!

| VeveritzaKamicazee a răspuns:

Prietenia e un sentiment care iti da energie si cand esti mort de oboseala acu pe bune la cati dintre noi nu ni se intampla uneori sa nu avem chef sambata de nimic sa fim morti de oboseala, dar cand suna cativa prieteni sa mergem intr-un club sa ne distram incet incet ne revenim happy.

| Refuse a răspuns:

Pentru mine cuvantul si intelesul PRIETENIE necesita multa incredere. Adevaratii prieteni... trebuie sa tina un secret, sa nu te indrume la lucruri gresite, sa iti spuna ce e bine si ce nu din punctul lui de vedere, in cazul in care prietena\ul vostru\voastra este cu o treapta mai jos ca voi la un concurs, invatatura sau altceva el trebuie sa te incurajeze sa devii si mai bun si sa se aproprie de tine, nu sa te indrume gresit:* [Funda?\