Facand parte dintr-un colectiv, grup, persoane care gandesc ca tine, cu care te impaci bine, cu care ai ceva de impartit etc.In general singuratatea apare cand te simti inferior celorlalti, cand nu ai parere buna despre tine, cand simti ca nu te ridici la nivelul asteptarilor persoanelor din jurul tau, atunci te inchizi ca intr-o carapace in care nimeni nu poate patrunde.
Singuratatea este izolarea individului cu voie sau fara voie de societate, familie.
Este ceva foarte rau si urat... Cand esti singur toate gandurile rele te copesesc si toata viata ti se pare neagra sau poate gri. Trebuie sa ai prieteni mereu in jurul tau care sa te sprijine si la bine si la rau atunci vei trece mai usor peste toate
Te contrazic, crissu! Singuratate nu inseamna izolare, te poti simti singur printre oameni.Ai auzit de singuratate in doi?
Prin vointa.nu trebuie sa ne lasam invinsi de fiecare piedica pusa d viata
trebuie sa lupta pentru ceea ce vrem sh ne dorim cu adevarat.viata ne pune la incercare de multe ori... ce vom face acum? vom renunta de fiecare data cand cadem? nu. avem prieteni sh p cei dragi ne vor fi mereu alaturi
Singuratatea nu se combate nu s einvinge ci dispare)... te duci frumos la niste straini si... te prezibrti si eventula incepi o conversatie sau reiei vechile prietenii tha
Singuratatea este atunci cand cesti mereu singur. ea trebuie combatuta fakanduti kati mai multi prieteni succes!
Singuratatea este o alegere si un sentiment al naibii de dureros(vb din proprie experienta). Ma refer la singuratatea in cantitate excesiva, nu cand esti sufocat de lume si vrei sa fugi la munte sau la mare sa scapi de stres.Cum trebuie ea combatuta? este foarte simplu:numai tu insuti o poti combate, din pacate daca esti singur(a)de mult timp va fi foarte greu sa te lupti cu ea daca nu imposibil. Daca ai prieteni incearca sa-i pretuiesti si sa nu-i critici prea mult pentru ca stii cum e, ne dam seama de valoarea cuiva doar atunci cand il pierdem(eu am invatat aceast lectie). Dar cred ca daca esti ramai singur(a) toata viata iti vei pierde mintile pana la urma.
eugen55 întreabă: