anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce este timiditatea? Cum scap de ea?
Sant uni care n-au rusine nimic.eu sunt 1 pic timid ...cum pot scapa de timiditate straight face?

3 răspunsuri:
| Psihiatra a răspuns:

Trebuie sa ai incredere in tine; sa-ti spui in mintea ta ca poti face anumite lucruri, sa te automotivezi.Gandeshte`te la avantajele pe care le-ai avea daca ai fii indraznetz.Nu te schimba preat tare, fii u insutzi happy

| smile a răspuns:

Buna! Timiditatea este acea stare care nu te,, lasa "sa spui ceea ce simti cu adevarat. A fi timid inseamna a evita situatiile in care te afli in centrul atentiei, a lupta in tacere cu ceea ce poate deveni la un moment dat o adevarata "alergie" la interactiunea sociala.
Timiditatea nu dispare pur si simplu! Pentru a scapa de aceasta trebuie sa incerci sa ai cat mai multe interactiuni cu oamenii si sa te concentrezi asupra lucrurilor care iti creeaza o parere buna despre sine. Sper ca te-am ajutat. Succes.

| Madalina1455684 a răspuns:

Buna.
Daca esti timid inseamna ca sti singur ce inseamna si ce "sentimente" ai cand esti timid.
Si eu sunt timida. Dar sunt sigura ca nu exista nici o cale de a scapa de ea.
Adica exista dar asta tine de firea ta si de modul tau de comunicare si alte chestii.
Daca chiar esti sigur ca vrei sa scapi de acest sentiment atunci ar fi bine sa fi mai comunicativ sa nu folosesti expresii pe care nu le cunosti[pentru ca o sa intri intr-o discutie si o sa folosesti un termen la care nu ii cunosti sensul si atunci o sa te faci de rahat].
Nu incerca sa fi jmecher daca sti ca nu ai acea "putere de convingere".
Tinand cont de faptul ca esti baiat.
happy.
Bye