| madalina_5722 a întrebat:

Ce este un pandanda membru? Am vazut pe site o intrebare: Dati. mi si mie un pandanda membru... (stiu ca unii o sa rada dar nu aveti motive)

22 răspunsuri:
| pisika92 a răspuns:

Pai chiar ca nici eu nu stiu!

| PaulW a răspuns:

Va zic eu ce este un membru la pandanda este un panda care poate sa se bage in servere numai pentru membri si pot sa isi cumpere haine pentru elite member si pot cupara dragoni si as vrea si eu unuwinkinghappybig grin care are sa imi dea sa intre pe id asta de mess marosanpaul@yahoo.com si va rasp la toate intrebarile legate de pandanda si de club penguin big grinwinkinghappy va astept cu dreg!big grinwinkinghappy nu uitati panda si pinguini nevoiasi sa apelati la marosanpaul legat totbig grinhappywinkingdaca ne intelegem va dau si nr eu de telhappybig grinwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am un dregon se la iepuras

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce este un membru? mia in traducere e un elite membri(elitele)pot sa isis cumpere haine pe care ne memebri nu pot pot intra pe servree pline dar vor scoate un panda ca sa intre ei pot adopta dragoni la 6 zile cand eclozaeaza ei ii pot socate afara si primesc bunus 3000 bani ca si isi cumpere co vor

| camy999 a răspuns:

UN membru poate sa isi cumpere haine si mobila de elit si dragoni.
E foarte fain sa fii membru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai un membru poate ca sa isi cumpere mai multe haine decat un ursulet simplu.eu am un dragonlove struck si imi place. dar acum cand vad pe calendar ca in curand o sa fim mebriii sar de bucurie.imi plac foarte mult hainele de membru.pacat ca eu nu sunt membru.cunosc un baiat. dar acum nu mai este membrulaughing

>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai e usor intri pe pandanda dai pe plai si pe create a free acount

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa intru si eu pe pandanda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un pandanda care poate sa se joace pe net

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar cum sa fii membru costa bani adevarati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde iau sa joc pandanda ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Member is like you pay with credit cardwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vreau sa am un membru doar de ziua membrului de 2 ori pe an o ai eu mi-am luat 8 dragoni prima data 4 a doua inca 4 intra pe (sandra18)!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu sunt membru dar stiu ca un pandanda membru este cineva rasfatat si bogat.Trebuie sa platesti ca sa fii membru pentru cat timp vrei si trebuie sa te duci la banca ca sa platesti si ca sa iti dea un cont nou, membru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai este un joc cauta pe net scrie pandanda si o sa-ti dea jocul dar trebuie sa te inregistrezi si pe acolo afli mai multe...

| sua01 a răspuns:

Intra pe PANDANDA si fa-ti un cont. Daca vrei sa fii membru trebuie sa dai bani bani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aa nu mersi fraiero

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt un membru este foarte fain am doua conturi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am un cont am 123122322223441 bani am dat foarte multi mani casa am un membru ma costat 20 de milioane

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vand un cont de level100 pe pendanda este un membru al vand pe un milion

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu as vrea un membru dar trebuie sa platesti