Va zic eu ce este un membru la pandanda este un panda care poate sa se bage in servere numai pentru membri si pot sa isi cumpere haine pentru elite member si pot cupara dragoni si as vrea si eu unu care are sa imi dea sa intre pe id asta de mess marosanpaul@yahoo.com si va rasp la toate intrebarile legate de pandanda si de club penguin va astept cu dreg! nu uitati panda si pinguini nevoiasi sa apelati la marosanpaul legat totdaca ne intelegem va dau si nr eu de tel
Ce este un membru? mia in traducere e un elite membri(elitele)pot sa isis cumpere haine pe care ne memebri nu pot pot intra pe servree pline dar vor scoate un panda ca sa intre ei pot adopta dragoni la 6 zile cand eclozaeaza ei ii pot socate afara si primesc bunus 3000 bani ca si isi cumpere co vor
UN membru poate sa isi cumpere haine si mobila de elit si dragoni.
E foarte fain sa fii membru.
Pai un membru poate ca sa isi cumpere mai multe haine decat un ursulet simplu.eu am un dragon si imi place. dar acum cand vad pe calendar ca in curand o sa fim mebriii sar de bucurie.imi plac foarte mult hainele de membru.pacat ca eu nu sunt membru.cunosc un baiat. dar acum nu mai este membru
>
Intra pe PANDANDA si fa-ti un cont. Daca vrei sa fii membru trebuie sa dai bani bani