| Alyssa_6225 a întrebat:

Ce este viata pentru voi?(va rog fara glume proaste ...ar fi frumos sinceritatea)

Răspuns Câştigător
| Kafeeaua a răspuns:

Viata pentru mine se aseamana cu un proverb...viatz`a e un fir de ata cand se rupe GATA viata`

4 răspunsuri:
| Gstefan a răspuns:

O calatorie in care trebuie sa acumulezi cat mai multe clipe minunate si cat mai putine regrete. Practic viata e tot ceea ce te inconjoara.

| deutza_3778 a răspuns:

Viata pentru mine e ceva... ce nu putem schimba. Uneori e frumoasa si simti ca totul e roz dar cel mai mult simti ca nu mai ai ce cauta pe lumea asta. Uneori este o pacoste daca ar fi un om si alteori (rareori) ai vrea sa o strangi in brate.

| música a răspuns:

Buna Alyssa
viata sincer. pentru mine nu mai reprezinta nimic.se spune ca viata e data de la Dumnezeu; o fi asa dar daca e sa traiesc numai in suferinte mai bine renunt.au fost si clipe destul de frumoase dar au tinut mult prea putin.de prietena m-am despartit, in familie neintelegeri, prietenii ma barfeau pe la spate.am decis ca decat sa ma barfeasca mai bine nu mai am niciun prieten.viata mea e ca un labirint din care nu pot iesi oricat as incerca.am obosit si numai pot face fata la atatea necazuri.chiar nu imi mai ofera nimic important
asta este opinia mea referitor la aceasta intrebare
Ai grija de tine.sa ai parte de zile cu soare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai frumos lucru pe care ni-l putea darui Dumnezeu. Te-ai intrebat vreodata de ce toata lumea vrea sa se sinucida sau de ce spune ca nu mai suporta viata? De ce? E simplu. Pentru ca Dumnezeu ii loveste din toate partile si cred ca se prabusesc. E doar o incercare. Dumnezeu ne zambeste mereu. Deci, viata merita traita si nu mai faceti prostii!happy

Întrebări similare