Cred ca esti one man show. si ca-i o laba trista. si ca probabil ai 16 ani si te crezi romantista. si mai cred si ca n-ai prieten fiindca ti-ai dori ca el sa fie frumos, destept, cuminte si sa te invite la prima intalnire printr-un buchet imens de trandafiri rosii perfecti. si mai cred ca imi vine sa vomit de la atata dragalasenie. pa.
Este destul de frumos spus...insa persoana aceea anonima care a comentat nu cred ca poate da si alte intelesuri sensului vietii sau a trai si altfel macar imaginandu-si.Fiecare dintre noi avem gandurile noastre alese si pana la urma toate aceste cuvinte scrise aici pot fi cat se poate de adevarate ori reale si poate fiecare dintre noi ne punem atatea intrebari fie ele si pe ascuns dar noi oamenii mereu ne dam dupa degete, ne chinuim sa ascundem uratul gandindu-ne ca asa suntem poate fericiti...si chiar de ce? de ce nu poate fi totul cum ne dorim sau macar pe jumatate, de ce nu se poate schimba nimic in lumea asta? de ce trebuie sa ne chinuim sa schimbam ceva? si pana la urma nici atatea intrebari nu sunt bune nu? eu va pooop cu respect...
WhatheWow întreabă: