Vizionez un film la cinema, ma plimb, ma duc sa stau pe o banca într-un parc sa meditez, citesc o carte sau ma duc sa mănânc în oraș, "asta dacă nu am prieteni și sunt lupul Singuratic".
Dacă ai prieteni poți merge la un tenis, ping pong, fotbal, ieșit la o bere/suc la o terasa sau chiar vizionarea unui film la cinema, sau ieșitul în clubing/disco.
Ma gândesc ca nu ai prieteni asa ca as încerca să îmi găsesc o iubita, în mediul online, în parc, la job, liceu/faculta.
Când ești plictisit îți cauți un hobby, ieși în oraș, plimbări în natura, călătorii în locuri frumoase, la iarba verde, pădure, sau as încerca să îmi depășesc condiția și sa îmi fac prieteni pe unde ma duc, m-aș baga în seama cu o fata drăguță, as face-o de atâtea ori pana mi-ar ieși!
M-aș angaja, înscrie la un sport de contact, dans, înot, sala de fitness sau ce mi-ar plăcea mie sa fac, e ceva subiectiv, nu știu ce îți place ție.
Sportul în general eliberează endorfine, și te face sa te simți vital, mai bine, îți reda încrederea în tine, și ai și o minte mai agera.
În rest,, as face poze, desena, picta, as face unele cursuri, sau din nou as călători ca să am ce relata persoanelor cunoscute.
-Citesti
-Te uiti la documentare sau la filme
-Inveti un skill nou
-Te bagi la un club de ceva anume (ce iti place tie)
-Faci voluntariat
-Te duci la casa de copii si donezi cate ceva
-Meditezi
-Te intalnesti cu prietenii si jucati ceva (baschet, tenis, ping pong, jocuri de societate)
-Compui ceva, o poezie, o nuvela
-Te duci la bazin si inoti
-Pictezi
-Faci un cub rubic/sudoku/integrame
-Scoti animalele altora de companie la plimbare
Si multe alte chestii.
Când sunt plictisit îmi caut de munca orice numai sa nu stau pe loc ca și acum spăl vasul care am mâncat si am telefonul plin de spuma ))) de la feiri apoi îmi fac un ceai și ma culc
Cu puțin noroc te culci de veci
adriangrowinglife12 întreabă:
Diana6185 întreabă: