Nu mai manca la restaurante gen fast-food ( KFC, McDonnal's etc. ), dupa ora 18:00 nu mai manca nimic iar pana in acea ora mananca doar fructe, legume si mancaruri pe baza de ierburi ( spanac etc. si mazare chiar daca nu este "iarba" e buna ), nu mai bea apa minerala sau sucuri acidulate deoarece te baloneaza, incearca sa renunti la paine, evita mancarurile cu sos si incearca pentru putina vreme sa fii vegetariana, ajuta mult. La inaltimea ta trebuia sa ai 44 de kg. In locul mancarurile "nesanatoase" mananca salate, multe fructe renunta definitiv la dulciuri si in locul lor poti manca niste batoane facute din cereale integrale, sunt foarte bune. Dupa ce se lasa seara iesi la "alergat". Alearga in parcul din apropierea casei sau unde poti timp de vreo 15 de ora dar fa asta incept, o alergare usoara de seara. Daca ai burtica fa abdomene, nu multe caci altfel te vor obosi foarte tare ( vreo 15 in fiecare seara ajung ). Mesele trebuiesc luate in ordine crescatoare ( micul dejun trebuie luat ca un "rege", pranzul il iei ca un "taran" iar cina o iei ca un "cersetor", adica saraca. Esti scunda de inaltime si ar trebui sa fii slabuta. Tine minte ca o dieta reprezinta 75 % dintr-o silueta frumoasa iar exercitiile fizice doar 25 %. Iti zic asta din propria experienta ( eu am 1.59 XD ). Sper ca te-am ajutat. Watashi wa haikei o ataeru? -->> Imi dai funda?
Pai, fa multa miscare si scoate din alimentatie painea, dulciurile si prajelile. cand ti se face pofta de ceva dulce poti manca o bucatica de ciocolata neagra sau sa-ti faci un smoothie de fructe.
E vara, incerca sa consumi cat mai multe fructe si legume proaspete, paine integrala, sa faci cat mai multa miscare, sa alergi, sa fi mereu activa si sa eviti dulciurile si glucidele pe ct posibil. Daca ai vointa, vei reusi cu siguranta :*. Poti sa te documenteyi si pe net. O zi frumoasa, draga mea :*.
Deci, daca vrei sa slabesti 10 kg in 2 luni si jumatate, ar insemna oarecum sa te infometezi!;) Cel mai bine ar fi vreo 5-6 kg, dar nu mai mult! Ca sa slabesti, nu trebuie neaparat sa tii o dieta. Tinand cont ca e vara, trebuie sa consumi cat mai multe fructe, legume si sa bei multa apa. De exemplu, dimineata poti manca lapte cu cereale, 2 oua fierte cu rosii si castraveti, paine prajita cu unt (nu margarina) si o cana de ceai. Ai mai multe variante, cauta pe net. La pranz poti manca o salata de castravezi, rosii, paine prajita, 1 ou fiert, sau o supa. La cina, poti opta pentru un iaurt cu cereale, orez cu legume si o salata, piept de pui cu o salata, depinde. Cat despre exercitii: incearca sa alergi cat de mult poti! Daca nu ai timp, sau cum mi se intampla mie, mi-e sila sa ma duc la alergat stiind cum fluiera si "pisicesc" astia pe strada si din masini :/ poti opta pentru niste exercitii facute in casa:
1.http://www.youtube.com/watch?v=IZs2EEnv2d4 (picioare)
2.http://www.youtube.com/watch?v=aKFVZu_4Lq4 (abdomen)
3.http://www.youtube.com/watch?v=ptQXsJfgPAY (maini)
Daca nu poti sa le faci pe toate odata cum ar trebui, incearca sa mai scurtezi din program. Fa doar primele 5 sau 10 minute;)
Sper ca te-am ajutat! :*
alexandrabudeanu întreabă: