Bună.
Sunt tristă că a murit mama mea, nu mi-am revenit nici acum după pierderea ei.
Pa, pa.
Este o poza facuta de aproximativ jumatate de an cu "cracii" mei si tenesii, normal.
Bafta.
Tacere...mereu vreau sa spun ceva si nu pot.sunt trista zilnic si serile adorm plangand ma inspir din melodia Emmy-Vocea mea http://www.youtube.com/watch?v=ia-k2acasaY5I o melodie mai mult pentru cei emo intr. un vers spune."Ce simti cand vrei sa spui ceva.si toti iti spun sa taci". sau "De ce ma privesti? De ce imi zambesti? Si de ce taci?". Mai aveam un avatar cu o fata care e legata la gura sau ceva de genu.si pe chestia aia lipita.ca nu mai stiu cum se numeste:)). scrie I LOVE YOU deci.asta inseamna ca vr sa spun "TE IUBESC" si nu pot:D
Mky:]
Ce exprima? Ca nu vreau fundite!
Pentru ca sunt foarte foarte multi care cercesc fundite si etc.
Dar eu nu vreau asa ca incerc sa ii fac pe ceilalti sa isi dea seama ca nu sunt atat de importante! Nu prea reusesc dar no'.
Nepotica mea de 2 ani si 2 luni pe nume Catalina. O iubesc prea mult asa ca am vrut sa o am mereu cu mine.
@legiuitoarea chiar imi pare rau. Dumnezeu s-o ierte.Si ca sa raspund si la intrebarea propriu-zisa, poza de la avatar e cu echipa mea de fotbal preferata.Liverpool FC!
Poza de la avatarul meu reprezinta respectul si dragostea purtata lui Bill Kaulitz