anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce fac? Am luat un 7 la engleza sad, parintii mei nu stiu de ia, ei ma cearta si daca iau 9 la engleza, zice ca da milioane sa merg la meditatii si chestii de a lor.
Nota 7 e de mult, dar doamna ne cere carnetele sa vada ca sunt semnate.
Am incurcat-o rau daca afla ca am luat 7.
Ce as putea face, chiar as fi terminat daca i-as spune...
Nu vreau sa le zic pur si simplu, as fi. crying

5 răspunsuri:
| crytical a răspuns:

Ba frate nu va mai panicati atata, ii zici asa, mama sau tata, altii mor in Africa de foame si voi va suparati ca am luat eu un amarat de 7. Am timp sa iau note bune si oricum engleza se invata cu timpu. Pe bune frate, eu nu cred ca ei chiar se supara, doar ca par asa ca sa te faca pe tine sa inveti., care oricum majoritatea materiilor pe care le inveti tu in 1-8 nu o sa te ajute cu absolut nimic in viata, mate, engleza, romana, cam asta is importante, o sa iti dai seama dupa ce cresti cat de infime is materiile astea. Eu acuma iti dau un sfat, sa iti alegi ceva de pe acum si sa te tii de el pentru ca ai sa regreti, de exemplu sa iti alegi sportul si sa faci fotbal sau tenis, sau mate-info si sa te duci ca inginer IT pe tehnologie, ia si alege-ti de pe acum si tine-te de el, daca nu, o sa iti para rau, cum imi pare mie acuma, al 2-lea sfat ar fi sa incerci sa strangi cat mai multi bani, acu nu zic sa nu te distrezi da incearca sa strangi pentru ca o sa te ajute enorm cand o sa ai vreo 20 de ani. Crede-ma ai sa ma cauti si ai sa-mi multumesti.

| Unknow9990 a răspuns:

Pai in clasa a V-a si da, a fost un "test fulger de 15 min" dar totusi crying

| Unknow9990 a răspuns:

Nu crezi ca ii sti pe parintii mei cum reactioneaza.

| anonim_4396 explică (pentru Unknow9990):

Bun, ai luat o nota mica si parintii tai nu o sa se bucure, dar nici nu o sa te condamne la moarte pentru asta. Sunt lucruri mult mai rele care se pot intampla si pentru care chiar ar fi meritat sa iti faci griji.

| SugarChocolate a răspuns:

In ce clasa esti?
Le poti spune ca s-a intamplat sa va dea un test neanuntat si ca v-a dat foarte greu.S-ar putea sa te pedepseasca pe moment, insa nu ai cum sa eviti situatia. Daca ai fi la liceu, parintii tai sigur ar intelege.