| Karminacarmi a întrebat:

Ce fac dacă băiatul pe care-l plac simt ca ma tratează cu indiferenta? La început mereu făceam contactul vizual si îmi dădea speranța ca ma place,îmi zâmbea iar acum nimic, se uita rar la mine si am auzit ca si alte fete sunt interesate de el si nu stiu ce sa fac. Plang zilnic si ma gândesc ca poate e vina mea si mna.Îl plac de aproape 6 luni si nimic nu mai e ca la început, cred ca totul a fost doar in capul meu.
Sfaturi va rog

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu ai ce să faci decât să treci peste. orice efort pe care l-ai face doar te-ar pune într-o postură mai proastă, e clar că nu e interesat și probabil s-a prins că-l placi și nefăcând niciun pas spre tine, însneamnă că nu simte la fel. Oricum, din experiență îți spun că mai ales la vârste din astea, n-o să fii niciodată fericită cu genul ăsta de băiat după care aleargă toate fetele, pentru că văzând că are atâtea opțiuni și fiind la o vârstă când mai ales băieții vor să experimenteze, o să te înșele sau te lasă așa din senin că o să mai vrea să vadă cum e și cu alta, deci doar te atașezi și te amăgești singură.

| ania a răspuns:

Ceea ce crezi ca ar fi cel mai onorabil sa faca un baiat care te place pe tine si tie iti e indiferent.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

E clar ca atentia lui e directionata in alta parte.
Te resemnezi si iti cauti alt baiat. Asa e in viata, nu s-a sfarsit lumea. Probabil acel baiat nu e pentru tine, pe tine te asteapta altcineva.

| siriusblack98 a răspuns:

1. Cati ani aveti? Zi-mi te rog ca aveti peste 16 ani macar.
2. Pai normal ca a inceput sa nu iti mai acorde atentie daca vede ca "relatia" dintre voi doi nu evolueaza si nu duce nicaieri. Omul o crede ca nu esti interesata de el si acum isi vede de treaba lui cum e si normal.

| JohnnydeFeer a răspuns:

Treci peste.

| Maraa345 a răspuns:

Adolescenta este frumoasa daca stai departe de probleme.
Universul lucreaza de ce sa disperi, make a tea and relax.