BUna, poate fiindca stie ca il placi se uita fix in ochii tai si iti mai zambeste; ma gandesc ca daca te-ar placea ti-ar fi spus mai ales ca stie ca si tu il placi, dar din pacate nu cred ca te place, poate te place doar asa ca amica, daca zici ca lui ii place de alta fata atunci e clara treaba; sau cine stie, e posibil sa te placa dar poate nu vrea sa aiba o relatie ori e timid, nu se stie.Totusi daca pana acum nu a facut nimic sa iti arate ca te place, inseamna ca nu te place... dar nu se stie niciodata ce se poate intampla, daca incerci sa il cuceresti, sa mai vb cu el una alta, poate va ajunge sa te placa cu timpul.
Din comportarea lui reiese doar ca intre voi, pentru el, exista doar o relatie de amicitie si nu doreste sa fie ceva mai mult.Nu fii suparata ca nu te-a remarcat pe tine in ciuda celeilalte fete, fii suparata ca nu ai facut nimic remarcabil.
Nu te supara ca iti spun dar nu ai procedat bine spunandu`i pe mess poate o sa profite de tine asa si o sa creada ca esti foarte vulnerabila, ca vei face orice sa fi cu el chiar daca este asa nu`i arata acest lucru. nu sunt eu experta dar ma patit si eu asa si m`am plictisit sa ``alerg`` dupa el si am inceput sa-i nu`i mai dau atentie si a functionat a inceput si el sa ma placa si ar fi facut orice sa fiu al lui
incearca si tu asa sau cere`i sfatul unei prietene te va ajuta ea mai mult
Bafta:*
Incearca inainte sa fi iubita lui sa fi pr lui cea mai buna dai de inteleg ca il placi prin gesturi nu sai sp direct:d bafta!
Baiatu asta e chiar de treaba. nu e timid insa stie sa fie sensibil. deci nu cred ca o sa se foloseasca de faptul ca stie ca il plac, dar ceea ce nu stiam este cum sa ma comport, vb la tel, pe mess, inainte ne povesteam si probleme mai personale da acu nimic.si nu stiu cum sa fac sa ma apropii de el, dati-mi va roooog un sfat, si sa zicem ca nu cred ca e chiar asa de matur (desi foarte sincer si de 'gasca'). iar partea cu placutu de cealalta fata...nu stiu sigur. intr-o zi mi-a spus ca aproape a uitato desi a fost cu ea cam acu un an. iar acea fata este foarte buna prietena cu mine, si intr-un fel incearca sa ma ajute, desi nu stiu cum.
Fata mea acel zambet inseamna ca te place dar nu stie cum sa ti-o spuna stiu si eu cum e si acum incerc sa-i zic lu una ca o plac si nu pot si ma uit si ma uit ia-l odata undeva sa fiti singuri si zi in fata cal placi... si il intrebi daca vrei sa fie cu tine daca zice da fb daca zice nu si se rusineaza acel nu este fals
Vreau sa va zic ceva : imi place de un baiat care este tocmai prietenul colegei mele si ma inteleg bine cu ea. mai iesim din cand in cand afara cu gasca, iar el ma priveste insistent apoi eu ma uit la el si el isi muta privirea ceea ce ma deranjeaza este faptul ca este iubitul colegei mele si nu pot sa ii zic nimic. si mai ceva sa va zic care ma deruteaza foarte tare si nu stiu ce sa mai cred : DE FIECARE DATA cand iesim afara el ma ia de dupa gat si incearca sa ma sarute dar eu ma opun si el sa supara un pic iar apoi incepe din nou ...ma dispera cu chestia asta derutanta :@:@ ma ajutati va roggggggggggggggggggg [-o< fiindca el e baiat de treaba e smecher si e frumoss; x si nu il pot lasa sa-mi scape asa usor... dar in fine. inca o data va roggggggggggggggggggggg ajutati-maaaaaaaaaaaaa! mersi mult
Andreiu201 întreabă: