| Liviu29iran a întrebat:

Ce fac sa ma placa o fatabig grin? dau fundita.promit

Răspuns Câştigător
| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

IA sa te ajut:
Regula:
1:nu le lua chesti isi vor da seama ca le placi si o sa fie rau
2:imbracate in ceva frumos
3:uitate in ochi ei
4:ia si u un parfum fresh
5:no invita la suc
6:vorbiti
7:cerei numarul de telefon
8:zambeste
9:cerei id de mess(daca are si u ai)
10:daca e sa te placa invit-o la suc
11:rupeo
12:succes
13:11 era o glumalaughing

5 răspunsuri:
| KidoSmart a răspuns:

Sa-i zambesti, sa o inviti la un suc, sa te uiti provocator la ea...asta e bafta

| Enigmă a răspuns:

Pai` fetele sunt foarte usor de impresionatbig grin.
Stiu asta pentru ca si ew sunt fata si as ramane cu gura cascata daca un baiat aranjat (nu genu` de rokaro-manelisti, si fara 8 sticle de parfum pe camasa) mi-ar darui un buchet de flori.
Si chiar daca nu e asa aranjat tot as ramane impresionata.big grin
Adevarul e ca nu poti face o fata sa te placa dar cum spune si `teiaru` (de mai sus) intai cumpara ceva incredere:p.
Sfaturile mele ar fi:

1)Florile (fetele se topesc dupa asta)

2)Cautati-va interesele comunebig grin (asa ai putea-o atrage)

3)Fii tu insuti. Daca e sa fie e. daca nu asta e :p
nu trebuie sa o faci sa te placa pentru ceea ce nu esti:p

Succes`:X

Plsss funda:X

| vika16 a răspuns:

Deci, luind in consideratie ca sunt o fata, si una ba chiar foaarte pretentioasa la baieti as ramine profund impresoinata si cucerita de un astfel de baiat: stilat, glumetz, mereu cu dispo. Ash fi dorit sa vad in el un baiat care este respectat de majoritatea baietzilor din jur, deci sa fie de gashka, iar mereu sa imi fie interesant cand diskut cu el, deci ceva nou de fiecare data... Tu de la inceput, ai putea sa ii daruiestiun trandafir in prezenta prietenilor ar fi de dorit, astfel ea se va simti apreciata, sa ii zimbestimereu dulce, complemente, si poate sa o inviti la o plimbare insa ceva foarte deosebit... ce anume asta iti ramine tie de gindit adaugibd lukrurile ce ii plac ei desigur.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Bafta!

| TEIRAU a răspuns:

Eterna enigma a barbatilor. pentru inceput cumpara ceva incredere. apoi afla ce ii place si incearca sa te bagi in seama si sa deskizi subiecte pe care puteti dialoga (monologul nu ajuta la nimic). apoi vezi tu!

| Andra_7834 a răspuns:

Poarta-te frumos cu ea, zambestei, vorbestei frumos, fi tu insusi, nu te da in spectacol, invit-o la un sucsau la o plimbare etc...

Întrebări similare