| ando3 a întrebat:

Ce face omul ca sa scape de suparare? Ca eu sincer le-am incercat pe toata si degeaba. Simt ca am o piatra pe inima. Ajutoor!

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Se gandesti la chestii care ii fac bine si lasa supararea la o parte.

| DjL99 a răspuns:

Cand sunt trista imi aduc aminte de toti prietenii mei si ascult voltaj nu fi trist.

| ando3 explică:

Toate ****

| deejaydiablo a răspuns:

Buna! Mi-am tot cautat un job pe internet si cred ca am gasit cea mai simpla si banoasa metoda. Tot ce trebuie sa faci e sa trimiti cateva e-mailuri pe zi si poti castiga lejer 100 de euro pe saptamana, lucrand doar 2-3 ore pe zi. Cauti un job la domiciliu sau pur si simplu vrei sa iti suplimentezi veniturile? Iti ofer un job pe care poti sa il practici de la calculatorul tau, de acasa, fara prea mare efort. Nu ai nevoie decat de un calculator conectat la Internet si un minim de cunostinte legate de accesarea site-urilor on-line. Pentru informatii suplimentare, trimite un e-mail cu subiectul "INFO" pe adresa shoparrena@yahoo.com

| LukaLuka a răspuns:

Pai,sa fiu sincer incearca sa nu stiu sa te vezi cu prietenii tai si sa le spui ce te afecteaza asta tear ajuta totusi, incearca ce am zis eu si mie mi s-a intamplat la fel si asta am facut iar acum sunt 100% veselhappy

| Sandry a răspuns:

Cand sunt suparata fac un lucru care imi place stand cu cei mai buni prieteni sa razi si sa incerci sa nu mai bagi in seama supararile. Tine minte foloseste o portie MARE DE RAS.
Daca te-a suparat o persoana nu o lasa sa isi dea seama ca esti ranit. Inceraca sa dai impresia ca esti foarte bine dupa suparare si ca nu mai ai nici o problema!